Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013

Βράβευση Γ Σαμαρτζίδη

Ο Γ. Σαμαρτζίδης βραβεύτηκε στον  διεθνή  ποιητικό διαγωνισμότου Συλλόγου φίλων Βαφοπούλειου πνευματικού κέντρου Θεσσαλονίκης για το ποιήμα του   ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

‘’ Γιορτές στο Τζάκι ‘’ στην Πλατάνη 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατάνης σας προσκαλεί στο πρόγραμμα των εορτών ‘’ Γιορτές στο Τζάκι  ‘’, με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Το Μέτσοβο της ΑλμωπίαςΓια να μην ξεχνάμε και την μεγάλη

8ος Σαρωνικός Αγώνας Δρόμου 61.000μ και 2ος Φιλίππειος Δρόμος.-
Στις 7 Δεκεμβρίου 2013 διεξήχθη ο Σαρωνικός Αγώνας Δρόμου 61 χιλ. όπου εντυπωσίασε η ΟΜΑΔΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΟΜΓ, αφού πρώτος αναδείχθηκε ανάμεσα σε 130 τερματίσαντες, το μέλος της ΟΜΓ και Μεγάλος Αθλητής των υπεραποστάσεων ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ με χρόνο 4:54:54.

Καταθέτουν για ψευδορκία  Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Σάββατο 14-12-2013 15.00

Εννέα προτάσεις της ΟΝΝΕΔ Πέλλας για την καταπολέμηση της διαφθοράς.Είναι γεγονός, ότι ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα για τον εξορθολογισμό της δημόσιας διοίκησης στην Ελλάδα είναι η καταπολέμηση της διαφθοράς. Τέτοια φαινόμενα, έχει βιώσει ο καθένας από εμάς στην καθημερινότητά του.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ για τους πλειστηριασμούςΗ κυβέρνηση, παρά τις συνεχείς προσπάθειές της, δεν πείθει κανένα έλληνα πολίτη  ότι τα «κόκκινα»

Ενημέρωση στο ΚΑΠΗ Εδεσσας για τις πρώτες βοήθειεςΕνημερωτική εκδήλωση με θέμα «Ατυχήματα, Πρώτες Βοήθειες και Τρίτη Ηλικία»

Τα "τριάντα λεπτά" που εκνεύρισαν αιρετούς στην ΈδεσσαΓια την καλύτερη και πιο σφαιρική ενημέρωση των αναγνωστών μας , δημοσιεύουμε το άρθρο του Άρη Παπαγιάννη,το οποίο έτυχε σκληρής απάντηση από τον Δημοτικό Σύμβουλο Έδεσσας Γιώργο Ρουμελιώτη΄Το αρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΕΔΕΣΣΑΙΚΗ κι έχει ως εξής:

Σε ενεργούς αγελαδοτρόφους 39.000 τόνοι γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα 


Μάξιμος Χαρακόπουλος: «Στηρίζουμε τους Έλληνες παραγωγούς ποιοτικού γάλακτος»

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέγραψε Απόφαση για την «Κατανομή ποσοστώσεων αγελαδινού γάλακτος από το Εθνικό Απόθεμα για τη γαλακτοκομική περίοδο 2013-2014», που ανέρχεται σε 39.000 τόνους.

Η Π.Ε. Πέλλας κοντά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη

Σε δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας πρωτοστατεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και προσωπικά ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Πλούσιος σε δραστηριότητες για τον Ορειβατικό Σύλλογο Αριδαίας ο Δεκέμβριος.

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πολλών φίλων και μελών του συλλόγου, σε συνεργασία με το Γραφείο Εκπαίδευσης του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας, σεμινάριο  με θέμα πρώτες βοήθειες

Μεταφορά της ημέρας διενέργειας της λαϊκής αγοράς Αριδαίας λόγω αργίας


Ο _ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Έχοντας υπόψη:
1) Το Ν. 2323/95 [ΦΕΚ 145 Α/1995] <<Υπαίθριο Εμπόριο και άλλες διατάξεις>> όπως ισχύει έως σήμερα.

Τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων για λαϊκές

 Ο Δήμος Αλμωπίας ενημερώνει όλους τους πωλητές λαϊκών αγορών της δικαιοδοσίας του (επαγγελματίες και παραγωγούς), 

Διαμαρτύρεται για την διαιτησία η Δάφνη

 

Την έντονη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του εντός έδρας αγώνα της με τον ΠΑΟΚ Αραβησσού , διατυπώνει η Δάφνη.

Το ξύλο της αρκούδας στη Σκύδρα


Kαταγγελία ΣΥΔΠΕΜ για επεισόδια σε αγώνα Βόλλευ Εφήβων στη Σκύδρα

7-21