Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το ξύλο της αρκούδας στη Σκύδρα






Kαταγγελία ΣΥΔΠΕΜ για επεισόδια σε αγώνα Βόλλευ Εφήβων στη Σκύδρα




Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Μακεδονίας, ΔΑΚ Γιαννιτσών, καταγγέλει  με επιστολή του προς τον ΕΟΠΕ,  τα μεγάλης όπως αναφέρει έκτασης επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Σκύδρας το Σάββατο (7/12), στον αγώνα εφήβων μεταξύ των ομάδων ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ - ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Η επιστολή έχει ως εξής:




Προς: ΕΟΠΕ
Κοιν: ΟΔΒΕ, ΣΥΔΠΕ ΧΩΡΑΣ, ΜΜΕ, ΜΕΛΗ ΣΥΔΠΕΜ

Κύριε Πρόεδρε

Καταγγέλλουμε σε σας και στο φίλαθλο κοινό τα μεγάλης έκτασης απαράδεκτα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Σκύδρας το Σάββατο 7/12/13 στον αγώνα εφήβων μεταξύ των ομάδων
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΥΒΙΩΝ και συγκεκριμένα στην διάρκεια του τρίτου σετ. Επεισόδια τα οποία προσβάλουν το άθλημα και συνέβησαν εξαιτίας της απόφασης της ΕΣΠΕΜ να διεξαγάγει αγώνες αναπτυξιακών πρωταθλημάτων χωρίς επίσημους διαιτητές.

Ενημερώνουμε ότι τα επεισόδια αυτά δεν καταγράφηκαν στο φύλλο αγώνα. Άραγε γιατί δεν γράφτηκε τίποτε;

Μήπως οι αρμόδιοι επιθυμούν πρωταθλήματα αναξιόπιστα, πρωταθλήματα στα οποία ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να τιμωρείται; Και να είστε σίγουροι ότι δεν είναι τα μοναδικά και ούτε θα είναι τα μόνα!!!

Όλα μα όλα αυτά οφείλονται στην απαράδεκτη και παράνομη απόφαση της ΕΣΠΕΜ να διεξάγει επίσημους αγώνες χωρίς επίσημους διαιτητές.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΚ. 58100 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΤΗΛ.6974396865-6936994952 ΦΑΞ .2381082712
ΕΜΑΙΛ sydpem@gmail.com www.sydpem.gr

Ευελπιστούμε ότι εσείς ως προϊσταμένη αρχή θα λάβετε τις ορθές αποφάσεις ώστε να σταματήσει πλέον να διεξάγονται αναξιόπιστα
πρωταθλήματα χωρίς επίσημους διαιτητές.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ          ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΟΜΗΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)