Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023

Συνεδριάζει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας



Καλούνται τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ομάδες δουλειάς παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα όπως παραστούν στην τακτική συνεδρίαση όπου θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα   στην

 ΔΙΑΓΟΡΑ 82 ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΤΟΥΜΠΑ   27/11/2023 και ώρα 6.30=7 μ.μ.

Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αριδαία


Στο σκοτάδι έχει βυθιστεί η Αριδαία και άλλα χωριά , λόγω διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος .

ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΑΓΏΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ




Στους αγώνες του Σαββάτου στην ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Καρατζοβίτης με χιόνι

Έντονη είναι η παρουσία του Καρατζοβίτη σε ολόκληρη την Αλμωπία , από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου .

Το «μόρφωμα» και ο χάχας...



Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της και η πολιτική στα χαρίεντά της. Ο πρωθυπουργός παριστάνει πως δίνει συνέντευξη στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ που έχει αναφωνήσει «Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος»!

Τίμησαν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Έδεσσα


Ο Δήμος Έδεσσας τιμώντας την επέτειο των 50 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, διοργάνωσε την  Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023, εκδήλωση μνήμης στην πλατεία Ελευθερίας. Τελέστηκε  επιμνημόσυνη δέηση και ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων.

Πέθανε ο εφημέριος του ΙΝ Αγίου Γεωργίου Σωσάνδρας



Εξεδήμησε προς Κύριον το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου 2023 ο Πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Παρτσανάκης, εφημέριος του ιερού ενοριακού ναού Αγίου Γεωργίου Σωσάνδρας  σε ηλικία 73 ετών.

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια και γρήγορα και στις υπόλοιπες περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές από τις πρώτες πρωινές ώρες έως και το απόγευμα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα πολύ νωρίς το πρωί στη Θράκη. Παροδικές χιονοπτώσεις αναμένονται στα βόρεια ορεινά και τοπικά στα κεντρικά ορεινά.

Διακοπές ρεύματος αύριο Κυριακή σε οικισμούς της Αριδαίας και της Έδεσσας


Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε, για λόγους βελτίωσης και συντήρησης του δικτύου θα διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στις παρακάτω περιοχές:

(3)