Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Αποφυλακίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας


Αποφυλακίστηκε ο Αρτέμης Σώρρας μετά από παραμονή δύο ετών και 5 μηνών στη φυλακή.

 

Τον αέρα της ελευθερίας αναπνέει ο Αρτέμης Σώρρας μετά από παραμονή δύο ετών και 5 μηνών στη φυλακή.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


 

Την απόλυτη απουσία κυβερνητικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της επιδημίας covid19, διαπιστώσαμε στην διάρκεια επίσκεψης των μελών της Συντονιστικής Επιτροπής της ΟΜ Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία Γιαννιτσών δήμου Πέλλας, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης και στην διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων.

Επίθεσςη ΣΥΡΙΖΑ σε Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

 

Η επίρριψη  ευθυνών στους πολίτες για την εξάπλωση του covid-19 από τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είναι το μοναδικό κυβερνητικό επιχείρημα για να καλυφθούν οι καθυστερήσεις, τα λάθη και οι εμμονές της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος των πολιτών, του δημόσιου συστήματος υγείας και της οικονομίας.

Αγρια συμπλοκή με νεκρό


Eurokinissi 

Αγρια συμπλοκή με νεκρό σημειώθηκε σήμερα 20/11 σε σπίτι στα Καμίνια.

Τάμπλετ ακούμε και τάμπλετ δεν βλέπουμε στα σχολεία...



Το υπουργείο Παιδείας και η κυβέρνηση διαφημίζουν με κάθε ευκαιρία τις δωρεές σε τεχνολογικό εξοπλισμό από ιδιωτικές εταιρείες και ιδιώτες με οικονομική επιφάνεια και διατρανώνουν ότι έχουν εξασφαλίσει χιλιάδες συσκευές για τα σχολεία της χώρας.

Πληβείοι και πατρίκιοι στην εκπαίδευση: Ας μην το επιτρέψουμε...

 



Κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης την Πέμπτη το ένα από τα δύο παιδιά του γράφοντος είχε ιστορία. Βυζαντινή ιστορία διδάσκονται στην Ε' Δημοτικού. Και πως τα έφερε έτσι η τύχη έτσι ώστε τα παιδιά να μπουν στο κεφάλαιο της σχολικής εκπαίδευση στο Βυζάντιο που... ήταν, το τονίζει το σχολικό βιβλίο, άκρως ταξική. Σχολείο πήγαιναν όσοι ήθελαν (από τα αγόρια, εννοείται) αλλά κατά βάση όσοι μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά αφού δεν υπήρχε δημόσια και δωρεάν δομή.

Τιμητική διάκριση για τη ΔΕΔΑ

Έγινε μέλος του GEODE, του μεγαλύτερου Συνδέσμου Εταιρειών Διανομής Αερίου στην Ευρώπη



"Καρφιά" από EURACTIV: Μόνο ο Μητσοτάκης κατηγόρησε ανοιχτά τη νεολαία για την εξάπλωση του κορονοϊού

https://im2.7job.gr/sites/default/files/imagecache/1200x675/article/2020/47/329317-329066-5186609_edited.jpgΗχηρή απάντηση στη στοχοποίηση της νεολαίας από Ευρωπαίους αξιωματούχους με αφορμή την έξαρση του δεύτερου κύματος της πανδημίας δίνει το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας, σημειώνοντας ότι «ο εύκολος δρόμος είναι να δημιουργείς αποδιοπομπαίους τράγους». Στο δημοσίευμα του Euractiv τονίζεται ότι ο μόνος Ευρωπαίος ηγέτης που ανοιχτά κατηγόρησε τους νέους για την έξαρση των κρουσμάτων ήταν ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το Oruc Reis “βλέπει” Καστελόριζο και η Μέρκελ μιλά για “έρευνες σε αμφισβητούμενα ύδατα”

 

Το Oruc Reis το θυμάται κανείς; Πλέει ακόμη μεταξύ Καστελόριζου-Καρπάθου-Ρόδου. Τίποτα δεν έχει αλλάξει εκτός ίσως από το γεγονός ότι στην Αθήνα πολλοί δείχνουν να έχουν…συνηθίσει την παρουσία του!

Η ΕΛΑΣ παρατημένη στο έλεος του Θεού: 700 κρούσματα μέχρι τώρα - Μετά το Πολυτεχνείο πόσα;

Βασίλης ΣκουρήςΒασίλης Σκουρής                              Η ΕΛΑΣ παρατημένη στο έλεος του Θεού: 700 κρούσματα μέχρι τώρα - Μετά το Πολυτεχνείο πόσα;  

Αντί να δίνει ξανά την εντύπωση ενός «εχθρού του λαού», η ηγεσία της οφείλει να λάβει μέτρα προστασίας για τους αστυνομικούς και να βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας τους, ενώ η πολιτεία να ικανοποιήσει άμεσα πολλά υπερώριμα αιτήματα του κλάδου.

Αναστολή λειτουργίας του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, μετά από κρούσματα

Αναστολή λειτουργίας του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών, μετά από κρούσματα


Σε καθεστώς αναστολής λειτουργίας βρίσκεται από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, ύστερα από τρία επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού δικαστικών υπαλλήλων κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο.

Σπειροειδείς γαλαξίες

Γράφει ο Ρηγίνος



Ο καιρός σήμερα...




Σταδιακή επιδείνωση του καιρού σημειώνεται από τις πρωινές ώρες στη νότια νησιωτική χώρα, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις, σύμφωνα με

(3)