Τετάρτη, 1 Απριλίου 2015

΄Όλα τα σενάρια στην Α1 ΚατηγορίαΡυθμιστής του πρωταθλήματος η Αριδαια

Η απ ευθείας ανάδειξη πρωταθλητή κρίνεται στην Αριδαία.

Τα αποτελέσματα των εκλογών του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»:Μετά την εκλογική διαδικασία στον Μ.Σ. Εξαπλατάνου εκλέγονται:

Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ Ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια ΛΑΕΚ 1-25 με τίτλο «ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕΣΩ Η/Υ »


Βαριά καμπάνα στον Στ. Τουφεγγόπουλο


Σε φυλάκιση 18 μηνών και στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων για ένα χρόνο καταδικάστηκε στο εφετείο Θεσσαλονίκης, ο πρώην Δήμαρχος Εξαπλατάνου Σταύρος Τουφεγγόπουλος.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣΟι διαφοροποιημένες επιμορφωτικές ανάγκες των εκπαιδευτικών,  που υπηρετούν σήμερα στις σχολικές μονάδες, είναι μια πραγματικότητα που επηρεάζεται και από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του μαθητικού δυναμικού της σχολικής μονάδας.

Γκάφα ολκής του ΕδεσσαϊκούΈβαλε τιμωρημένο παίκτη στο σημερινό παιχνίδι στο Άσπρο

Ερώτηση της Θ. Τζάκρη στη Βουλή για την ολοκληρωτική καταστροφή στην φετινή καλλιέργεια των σπαραγγιών Ερώτηση προς τον Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε στη Βουλή η βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη με την οποία ρωτά ποια μέτρα προτίθεται να λάβει το Υπουργείο ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί σπαραγγιού που έχουν υποστεί φέτος ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής τους λόγω των κακών καιρικών

Εορταστικό ωράριο


'Ασπρο -Εδεσσαϊκός , ζωντανά

Αποτέλεσμα εικόνας για ασπρο ηρακληςΑποτέλεσμα εικόνας για ασπρο ηρακλης


ΠΡΩΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ «ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ»Ο Σύλλογος Δδιδασκόντων του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο μαθητή της Α΄ Λυκείου Όρλη Ιωάννη του Αθανασίου

Hλεκτρονική Σήμανση αιγοπροβάτων                                             

     Α.Φ.Ο.Σ. Αλμωπίας

                                                                                                  «Η ΕΝΩΣΗ»


    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Προς τους Κτηνοτρόφους της Αλμωπίας,

7-21