Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

Πρόγραμμα αγώνων κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ της 19.09.2018

Φεύγουν Σαμαράς Παπανδρέου από την Θύελλα Σαρακηνών

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΜΑΡΔΟΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ «Τέσσερα χρόνια αφήνουν αζήτητα στις Βρυξέλλες 254 εκ. ευρώ για μέτρα προστασίας των δασών μας»!ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ«Τέσσερα χρόνια αφήνουν αζήτητα στις Βρυξέλλες 254 εκ. ευρώ για μέτρα προστασίας των δασών μας»!ΝΕΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αλμωπία.

Με την παρούσα ενημερώνουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και τους εκπροσώπους της Αλμωπίας, ότι ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας, αυτό της έναρξης Παραρτήματος

Ο καιρός σήμερα...


Στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές η όμβρους. Στην υπόλοιπη χωρά γενικά...

Πινακίδες αυτοκινήτων: Πότε οι ιδιοκτήτες Ι.Χ. κινδυνεύουν να τις χάσουν

Με εγκύκλιο που εξέδωσε η ΑΑΔΕ (ΠΟΛ.1136/2018) ενημερώνει τις ΔΟΥ για όσα προβλέπει ο νόμος που ψηφίστηκε τον Μάρτιο, σχετικά με τις πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων.

Επιδοτούμενο πρόγραμμα για ανέργους του ΟΑΕΔ – Κλείνουν οι αιτήσεις


Ολοκληρώνεται στην Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τις 1.400 επιδοτούμενες θέσεις που προσφέρει σε ανέργους ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ).

ΑΣΕΠ: Εως 28/9 οι αιτήσεις για 158 προσλήψεις στην ΑΕΜΥ

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 1/2018 Προκήρυξη (ΦΕΚ 24/13.9.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου της ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ (ΑΕΜΥ Α.Ε.) για τη στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας (Γ.Ν. Θήρας).

Αντώναρος: Και ποιος θα ρωτήσει τον Μητσοτάκη...Με μια επική ανάρτηση ο Ευάγγελος Αντώναρος αδειάζει την ομιλία Κυριάκου στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Αντώναρος  αποδομεί  τον Κυριάκο στις αιτιάσεις του αρχηγού της ΝΔ για τον...

FAZ: Χαλάρωση των Capital Controls στην Ελλάδα...Η Ελλάδα προτίθεται περίπου έναν μήνα μετά την ολοκλήρωση της διεθνούς οικονομικής βοήθειας να χαλαρώσει κι άλλο τα υφιστάμενα capital controls, γράφει η γερμανική FAZ.

Ήδη σύντομα θα...

Συλλυπητήρια Αλμωπού   
Όλη η οικογένεια του Αλμωπού Αριδαίας

Συμπαράσταση στην κινητοποίηση που διοργάνωσε το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ)
Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών

Εκδηλώσεις στο Μουχαρέμ -Χάνι
Κ Α Λ Ε Σ Μ Α
               Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ν. Πέλλας διοργανώνει

(3)