Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Καλά νέα για το συμπύρινο






Πάνω από 30 λεπτά αναμένεται να είναι η τιμή του συμπύρινου ροδάκινου , σύμφωνα με συνεταιριστικές πηγές.

Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλμωπίας






«ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Επίσκεψη στην λουτρόπολη Πικρολίμνης



 


Tην λουτρόπολη Πικρολίμνης του νομού Κιλκίς επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του Πανελληνίου Συλλόγου Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας, στα πλαίσια των επισκέψεων των μελών του Πανελλήνιου Συλλόγου στις λουτροπόλεις όλης της χώρας.

Έναρξη προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 2.417 θέσεις πλήρους απασχόλησης



 
Στη δημιουργία 2.417 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, αφορά η δεύτερη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 4/2015) (εκδόθηκε στις 10-7-2015) προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ :Αναπτύσσεται η μελισσοκομία



 


Στα πλαίσια της πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας για την ανάδειξη θεμάτων τοπικής οικονομίας που αφορούν το  δυναμικό τμήμα της μελισσοκομίας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης

Επανακατάθεση ερώτησης για προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης στην Π.Ε. Πέλλας.



Επανερχόμαστε στην ερώτηση μας με αρ. πρωτ. 3113/02.06.2015, σχετικά με τα προβλήματα στη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Κρύας Βρύσης στην Π.Ε. Πέλλας, η οποία παραμένει αναπάντητη από το αρμόδιο Υπουργείο, μολονότι έχει παρέλθει αρκετό διάστημα από την κατάθεση της.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ





Θερμά συγχαρητήρια στη Γιώτα Σίσκου για τη διπλή της ακαδημαϊκή  επιτυχία καθώς επιλέχθηκε ως η μοναδική υπότροφος της DAAD (Deutscher Akademischer Austausch Dienst) από την Ελλάδα για το 2015, στον τομέα της Μουσικής.

(3)