Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ :Αναπτύσσεται η μελισσοκομία



 


Στα πλαίσια της πρόθεσης της Δημοτικής Αρχής Αλμωπίας για την ανάδειξη θεμάτων τοπικής οικονομίας που αφορούν το  δυναμικό τμήμα της μελισσοκομίας ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης
Μπίνος συνοδευόμενος  από τον Αντιδήμαρχο Γιώργο Τσιμτσιρίδη. Πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης,.
Μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση με τον επικεφαλή του ανάλογου τμήματος του ΑΠΘ, προέκυψαν σημαντικά συμπεράσματα αλλά και προτάσεις για ανάπτυξη αυτού του κλάδου στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας. Σε  πρώτη φάση πρόκειται να γίνει ενημερωτικό σεμινάριο με θέμα «Δυνατότητες και προοπτικές της μελισσοκομίας στον Δήμο Αλμωπίας». Σσύντομα θα υπάρξει σχετική ενημέρωση για τα ακριβή στοιχεία της εκδήλωσης.
Επιπλέον, όπως προέκυψε ,υπάρχουν δυνατότητες συγκρότησης ενός αντιπροσωπευτικού οργάνου, προκειμένου να διευρυνθεί  μια συλλογική προσπάθεια με την πρωτοβουλία και τον αρχικό συντονισμό της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον γι’ αυτόν τον κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)