Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Πρόγραμμα αγώνων 7 & 8 Ιανουαρίου 2017ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝΣΑΒΒΑΤΟΥ  07.01.2017  15.00

Ρίψη του Τιμίου Σταυρού στη πισίνα των Λουτρών Πόζαρ


Ενίσχυση 3 .000 στον Αλμωπό και 1.000 ευρώ στον ΑΡΗ Λουτρακίου από τον Δήμο ΑλμωπίαςΣτην οικονομική ενίσχυση του Αλμωπού και του ΑΡΗ Λουτρακίου προέβη ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.

Ανάρτηση Καταστάσεων Πληρωμής
 για την Δράση 3.1 Διατήρηση Απειλούμενων Αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων, ανειλημμένες υποχρεώσεις του Μέτρου 2.1.4  για το έτος εφαρμογής 2014 (2ο έτος).

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει για τον Ιανουάριο 2017.

Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά 2017 με την απαντοχή, την αισιοδοξία και την πίστη για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.

Πρωτοχρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
Με την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στο γραφείο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά ξεκίνησε  η νέα χρονιά στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Η Νέα Συντονιστική ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών
Στις πρόσφατες εκλογές για τη νέα Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Πέλλας (Γιαννιτσών) εξελέγησαν οι παρακάτω συντρόφισσες και σύντροφοι:

Ολοκληρώνονται την Κυριακή οι εκδηλώσεις στην 6η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά

Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

100 γάλατα για τα ΑμεΑ
Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων «Ανατολή» του Κ.Δ.ΑΠ. – ΑμεΑ Γιαννιτσών της

Ασυνεννοησία
Έλα

Οι διαιτητές της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου στην ΕΠΣ Πέλλας            Τη Τετάρτη διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας  Τους αγώνες θα διευθύνουν οι εξής διαιτητές

OI ΜΟΜΟΓΕΡΟΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΝΤΑΙ


ΥΕΙΑΝ ΕΥΛΟΪΑΝ ΚΑΙΚΑΛΗΧΡΟΝΙΑΝ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ
ΘΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΗΣΟΥΜΕ  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΕΘΙΜΟ,

Με αλυσίδες για το χιονοδρομικό Κέντρο
Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

(3)