Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας προτείνει για τον Ιανουάριο 2017.





Καλωσορίζουμε τη νέα χρονιά 2017 με την απαντοχή, την αισιοδοξία και την πίστη για ένα καλύτερο παρόν και μέλλον για όλη την ανθρωπότητα.

Όμως, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να προκύψει και να πέσει ως μάννα εξ ουρανού χωρίς  την κοινή προσπάθεια και τον συλλογικό αγώνα όλων των δυνάμεων που διαθέτει η κοινωνία μας.
Αυτά, φυσικά, προϋποθέτουν, με τη σειρά τους, μεταξύ των άλλων, πολίτες ενεργούς, προβληματισμένους, «διαβασμένους», και σ΄αυτό το επίπεδο μπορεί να συνδράμει, αναμφίβολα, η μελέτη και το βιβλίο.
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Σκύδρας θα συνεχίσει για τέταρτη χρονιά και σε μηνιαία βάση νa παρουσιάζει ανελλιπώς τις βιβλιοπροτάσεις της, που επιμελείται  η βιβλιοθηκονόμος μας Ελένη Παπαδοπούλου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 2381351960.
Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε θερμά όλες τις φίλες, τους φίλους μας και τα μέσα ενημέρωσης που στηρίζουν τις δράσεις της Δημοτικής μας Βιβλιοθήκης, όπως για παράδειγμα με τη συμμετοχή τους σ΄αυτές, με την ανάδειξη και την προβολή τους, με τις δωρεές βιβλίων κ.α.
Τα προτεινόμενα, λοιπόν,  βιβλία για το φετινό Ιανουάριο είναι τα παρακάτω:   
Για τους ενήλικες:1) «Αγελάδα με φτερά», Γιώργος Μανιώτης, μυθιστόρημα, 2) «Είχα μόνο εσένα», Δήμητρα Μανθεάκη, μυθιστόρημα, 3) «Αιωνιότητα είναι θα περάσει», Αρκάς, γελιογραφία - σάτιρα, 4) «Η τέχνη του ν΄αγαπάς», Catherine Bensaid, ψυχολογία, 5) «Οι επτά συνήθειες των εξαιρετικά αποτελεσματικών εφήβων»,Sean Covey, συμβουλευτικός οδηγός, 6)«Ο Περικλής πίσω από τον πολιτικό», Παναγιώτης Πασπαλιάρης, πολιτική ιστορία, 7) «Υψηλή πίεση: πρόληψη – θεραπεία χωρίς φάρμακα», Russel J.Sneddon, μέθοδοι αφάρμακης φυσικής θεραπείας, 8) «Μετάξι», Alessandro Baricco, ιταλικό μυθιστόρημα, 9) «Ο μαθητής», Μίκαελ Γιούρτ και Χανς Ρούσενφελντ, σουηδικό αστυνομικό μυθιστόρημα.
Για τα παιδιά: 1) «Τα χέρια δεν είναι για να δέρνουμε», Martine Agassi, παιδαγωγικό, 2) «Μικρή εγκυκλοπαίδεια: το σώμα»,Florence Wessels & Olivier – Pierre Wessels, βιβλίο γνώσεων, 3) «Άτλας απειλούμενων ζώων», Sally Morgan, βιβλίο γνώσεων, 4) «Το σεντούκι με τις πέντε κλειδαριές», Ευγένιος Τριβιζάς, μυθιστόρημα, 5) «To δέντρο της ζωής», Σίσσυ  Αλατά, μυθιστόρημα, 6) «Το τέρας με τα πράσινα μάτια», Joyce Carol Oates, μυθιστόρημα.
Καλή αναγνωστική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)