Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Ενίσχυση 3 .000 στον Αλμωπό και 1.000 ευρώ στον ΑΡΗ Λουτρακίου από τον Δήμο Αλμωπίας







Στην οικονομική ενίσχυση του Αλμωπού και του ΑΡΗ Λουτρακίου προέβη ο Δήμος Αλμωπίας και η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση ,με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών χορηγήθηκαν τα ποσά των 3.000 ευρώ στον Αλμωπό Αριδαίας και των 1.000 ευρώ στον Άρη Λουτρακίου. Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο με την παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Δημήτρης Μπίνος παρουσία του Διευθύνοντα Συμβούλου Χρήστου Δήμτση υπέγραψε τις δύο επιταγές και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ελήφθη αυτή η απόφαση.
 Ο Αλμωπός Αριδαίας αποτελεί κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας και αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική και γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να σταθούμε όλοι στο πλευρό του και να στηρίξουμε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Διοίκηση της ομάδας.
Ο Άρης Λουτρακίου εντάσσεται στα όρια της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών και γι’ αυτό το λόγο είναι ηθική και ουσιαστική η υποχρέωση της Διοίκησης να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών υπενθύμισε ότι παράλληλα υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο Δημοτικό Στάδιο Αριδαίας και στο γήπεδο Νεοχωρίου και το επόμενο διάστημα θα υλοποιηθούν ανάλογες παρεμβάσεις στα περισσότερα γήπεδα της περιοχής μας, όπως στους Προμάχους, στον Εξαπλάτανο, στη Σωσάνδρα, στο Νεοχώρι, στη Φιλώτεια, στην Κωνσταντία, καθώς επίσης και στο ΔΑΚ Αριδαίας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ισόρροπη στήριξη προς όλες τις ποδοσφαιρικές ομάδες του Δήμου μας, ενώ μέσα από το Τεχνικό Πρόγραμμα λύνονται ζητήματα που αφορούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

8 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΔΗΜΟΣ ΤΟΝ ΑΛΜΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΔΩΣΑΝ.ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΝΟΥΣΑΜΕ ΕΑΝ ΟΙ ΧΟΥΒΑΡΝΤΑΔΕΣ ΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΑΜΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΟΡΔΟΝΩΝΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ . ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΗ ΕΚΛΕΞΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΧΟΡΗΓΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΗ ΠΟΤΕ.

      Διαγραφή
  2. Τοσο καυχησιαρηδες χωρις να δωσουν τιποτε στην ουσια.βαλτε λιγο το χερι σας στη τσεπη.βοηθηστε αν η αλμωπια ειναι της καρδιας σας οπως ισχυριζεστε.και οχι μονο εκει που σας βολευει αλλα εκει που εχουν πραγματικη αναγκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αριδαία μας έχει πνίξει η σκόνη και το χώμα. Έχουμε πιει την κοπριά του Αυγεία με τις συχνές διακοπές νερού. Οι λακκούβες περισσεύουν στους δρόμους.Τα σκουπίδια μόνιμος διάκοσμος της πόλης. Δεν είδαμε το Δήμαρχο με τους συνεργάτες του να κάνουν καμιά βόλτα στης πόλη. Να δουν τα προβλήματα και ας μην δώσουν λύση. Έστω να τα δουν . Κάτι θα είναι και αυτό. Να πω ότι χαίρομαι που ζω σε αυτή την πόλη ? Ψέματα θα πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν προλαβαινει, εχει φωτογραφιση ο Δημαρχος το φωτομοντελο που τριγυρναει μαζι με τις γλαστρες του

      Διαγραφή
  4. αυτά τα χουβαρνταλικια έχουν κοπεί ια νόμου, τώρα πως βγαίνουν και λενε οτι δινουν χρηματακαι πως μονο αυτοί ξέρουν. Σε καθε περιπτωση το Ελεγκτικο Συνεδριο που ελεγχει τις δημοσιες δαπανες δεν προκειται να εγκρινει μια τετοια δαπανη. Τα δίνουν παρανομα; Τα δινουν μαυρα; καλο θα ειναι να εξηγησουν στους δημοτες. Και κατι αλλο αφου δινουν, γιατι δεν δινουν σε ολους; οι αλλοι δεν εχουν δικαιωματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΜΠΙΝΟΣΗΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ; ΒΑΛΑΝΕ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΩΣΑΝΔΡΑ. ΦΕΣΩΣΑΝΕ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗ ΔΕΥΑΡ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ, ΣΚΕΠΑΣΑΝΕ ΤΙΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ...

      Διαγραφή

(3)