Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Χορός Πολ. Συλλόγου Περίκλειας-Λαγγαδιάς


Η πίττα του Τέννις


Παραδοσιακός...έρωτας στο Λουτράκι

ΑΥΤΌ  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...

Κοπή βασιλόπιτας της Π.Ε. Πέλλας


Σε εγκάρδια ατμόσφαιρα και με τη συμμετοχή πολιτικών προσωπικοτήτων και άλλων παραγόντων της Πέλλας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού. Η αίθουσα ήταν κατάμεστη με τους εργαζόμενους των υπηρεσιών της Π.Ε. Πέλλας, συγγενικά πρόσωπα και φίλους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Κοπή Δέντρων στην 18ης Οκτωβρίου

Στο πλαίσιο του έργου «Ανάπλαση Πλατείας Γρανικού, οδού 18ης Οκτωβρίου και των μεταξύ τους συνδετήριων οδών» ξεκίνησαν πρόσφατα οι εργασίες κατά μήκος της 18ης Οκτωβρίου.

Σύγκληση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δ. Σκύδρας.Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, τη Δευτέρα16 Φεβρουαρίου 2015 κι ώρα 14:00΄, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου Δημάρχου Σκύδρας, με την εξής θεματολογία :

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας

Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια της ΕΠΣ Πέλλας

Ευχαριστήριο ΦΟΑριδαίας

 
Η διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους

Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και τις Πρώτες Βοήθειες.Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

    Σας προσκαλούμε στην επιμορφωτική συνάντηση, που διοργανώνει το 3ο Δημοτικό Σχολείο σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων 

7-21