Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Τραβάτε με κι ας κλαίω στον Αλμωπό



Δύσκολα να αλλάξει η κατάσταση

Μία από τα ίδια προμηνύονται στον Αλμωπό. Αυτό προκύπτει από την έμμεση επίθεση κατά του Κώστα Γάτσου ,που δεν παραβρέθηκε στη σημερινή γενική συνέλευση  της ομάδας λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Η γεωργία μια μεγάλη δεξαμενή απασχόλησης: Περισσότερες από 8.500 οι αιτήσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών του ΥπΑΑΤ



Ξεπέρασαν τις 8.500 οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για την νέα προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», ύψους 140 εκ. ευρώ, ενώ οι αιτήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000.

Με δύο Ασημένια και ένα Χάλκινο επέστρεψε ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών από το Plovdiv της Βουλγαρίας.



 
Με απόλυτη επιτυχία και αρκετά μεγάλη συμμετοχή, έγιναν την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, οι 1οι Διεθνής Ρεγκάτα Κωπηλασίας “Cherpokov 2014” που διοργάνωσε το Cherpokov Rowing Club, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Plovdiv (Φιλιππούπολη) της Βουλγαρίας.

Με τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Darwin συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης








Συζήτησαν για θέματα που αφορούν την Ελληνική Ομογένεια μετά την κρίση

Σύγκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»,



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.
«ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ
ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Α.Ε.»
ΑΡ. Μ.Α.Ε. 69112 / 57 / Β / 09 / 16

Επίσκεψη Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Έδεσσας και Περιχώρων στον Δήμαρχο Έδεσσας




Επίσκεψη στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου πραγματοποίησε την Παρασκευή 6 Ιουνίου, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών(ΟΑΕΕ) Έδεσσας και Περιχώρων.

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "Η καλλιέργεια της κερασιάς"



Με επιτυχία διεξήχθη η ενημερωτική ημερίδα   για την καλλιέργεια της κερασιάς » που διοργάνωσε ο ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ» Σκύδρας σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Φυλλοβόλων Δένδρων Νάουσας, την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Το πρόγραμμα μεταδόσεων TV αγώνων του Μουντιάλ 2014 της Βραζιλίας



Το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου (Mundial) της Βραζιλίας, το οποίο ξεκινά στις 12 Ιουνίου έχει ως εξής:


Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 4/6/2014



 



Με επιτυχία, όσον αφορά το οργανωτικό επίπεδο αλλά και τις αθλητικές επιδόσεις, πραγματοποιήθηκε και φέτος το Grand Prix Στίβου «Αλεξάνδρεια» στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας «Φόρης Γεντζής», το απόγευμα της Τετάρτης, 4 Ιουνίου 2014.

Στο Πανεπιστήμιο Charles Darwin ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης


Είχε συνάντηση με καθηγητές  και ανώτατα διοικητικά στελέχη του Πανεπιστημίου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Κοινότητας κ. Νικολάκη και την εκπρόσωπο του Hellenic Macedonian Association κα Πούλου

Εν γνώσει των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας οι «ψιλοαπάτες» με τους υδρονομείς



ΑΝ και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία  και σε διαφορετική περίπτωση ίσως περνούσε απαρατήρητο , έχει να κάνει όμως με την διαφάνεια και την εντιμότητα που επικαλείτο από την αρχή η σημερινή δημοτική αρχή Αλμωπίας, το θέμα ορισμού υδρονομέων, σημαίνει όμως κάτι.

(3)