Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Εν γνώσει των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας οι «ψιλοαπάτες» με τους υδρονομείς



ΑΝ και δεν έχει ιδιαίτερη σημασία  και σε διαφορετική περίπτωση ίσως περνούσε απαρατήρητο , έχει να κάνει όμως με την διαφάνεια και την εντιμότητα που επικαλείτο από την αρχή η σημερινή δημοτική αρχή Αλμωπίας, το θέμα ορισμού υδρονομέων, σημαίνει όμως κάτι.
Όλοι όσοι ψήφισαν τους υδρονομείς της φετινής  αρδευτικής περιόδου γνώριζαν ότι υπάρχει ένα ποσοστό που κακώς ορίζεται . Στη θέση τους πηγαίνουν άλλοι , εξαπατώντας έτσι τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζεται πηγή πολύ κοντά στον Δήμαρχο. Σύμφωνα με την  ίδια πηγή , οι υδρονομείς επιβλήθηκαν από τον ίδιο τον Δήμαρχο και δεν επιδέχτηκε καμία αντίρρηση.
Ανεπίσημα τώρα σύμφωνα με άλλες πηγές , οι υδρονομείς έπιασαν δουλειά πριν την ώρα τους και πολύ σωστά , αφού υπάρχουν ανάγκες. Παρά τον θόρυβο σαν να μην συμβαίνει τίποτα από τις πρώτες μέρες καθήκοντα άρχισαν να εκτελούν άλλοι στην θέση ορισθέντων .
Ρωτάται ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Πασόης και οι παρακάτω ψηφίσαντες :
έμμισθοι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Σπρίτος, Δέσποινα Καλδερεμτζή , Τάσος Θεοδωρίδης (Τσερκέζος),Σταύρος Καραμαριάς (έμισθος μέχρι 31-5-2014), Πέτρος Τζέκος πρόεδρος ΚΕΠΚΑ,
Νίκος Παρούτογλου Πρόεδρος ΔΕΥΑ, Γιώργος Ταγκαλίδης Αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ,Γιάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) πρόεδρος Επιχείρησης Λουτρών Πόζαρ, Κατερίνα Μπαγκή Αντιπρόεδρος Επιχείρησης Λουτρών , Κώστας Νικολαϊδης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ Μάκης Δεμερτζίδης
 αν αυτό είναι νόμιμο .


3 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑ ΤΟ "ΟΛΙΓΟΝ ΕΓΚΥΟΣ" ΚΑΙ "ΤΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΤΗ". ΠΑΣΟΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙΣ . ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΠΑΓΑΣΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΕΣΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΚΟΙΜΑΣΑΙ; ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ή ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ; ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΙΖΕΡΟΙ, ΑΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΕΙΣΤΟΙ. ΠΑΣΟΗΣ Η ΚΑΚΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ, ΤΟ ΜΟΥΣΑΤΟ ΓΑΪΔΟΥΡΑΝΓΚΑΘΟ. ΑΥΤΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΟΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπητέ 9.24 προφανώς δεν γνωρίζεις ότι η κατανομή των υδρονομέων γίνεται με συνενοηση των αρχηγών των συνδυασμώς και με δικές τους προτάσεις? δεν γνωρίζεις ότι και ο Ζερζης και ο Μπινος ορίζουν κάποιους δικούς τους υδρονομείς? ε λοιπόν μάθε και ρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)