Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δρόμος Θυσίας 2015- - 4ος PELLA HALF MARATHON-   Δρόμος 6.000μ
-   2ος Δρόμος Μαθητών 1000μ

Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων
Μέχρι και τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 2 το μεσημέρι θα συνεχιστούν οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον 9ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος που έχει προκύψει τόσο για τη διαδρομή των 30 χλμ., όσο και για τους δρόμους των 10 και των 5 χλμ.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία στην Π.Ε. Πέλλας για τις εθνικές εκλογές 

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη για τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας των υπαλλήλων

Συνάντηση Οπωρολαχανεμπόρων, με υπουργό 

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Οπωρολαχανεμπόρων συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Δημήτρης Μελάς.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΝΕΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕ.Κ.Π.ΑΓ. Καρασμάνης : Πρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε και όχι να γκρεμίζουμε !


    Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η νέα κυβέρνηση, που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής, να ασχοληθεί άμεσα με τις μεγάλες εκκρεμότητες στον αγροτικό τομέα και να «τρέξει» όλα τα αγροτικά προγράμματα, που εδώ και 7 μήνες παραμένουν ανενεργά στα συρτάρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ:Ένταξη μεταναστών στη τοπική κοινωνίαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημέρωση για το κτηματολόγιο του Δήμου Σκύδρας.Πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Σκύδρας, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015,

Μεγάλη διάκριση για επιχείρηση Παπαδόπουλου που εδρεύει στο Δήμο ΑλμωπίαςΗ εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε & ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο GEPA LIFT  δραστηριοποιείται με την κατασκευή υπόγειων - βυθιζόμενων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης σε κάδους κοινής χρήσης των Ο.Τ.Α .

ΚΥΠΕΛΛΟ Ασπίδα Γυψοχωρίου - Απόλλων Κρ. Βρύσης 1 - 3Σκόρερ:

Χιλή: Σεισμός 8,3 βαθμών με 5 νεκρούς και 1 εκατομμύριο εκτός των κατοικιών τους
Πέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους μέχρι στιγμής και τουλάχιστον 1 εκατομμύριο έχουν απομακρυνθεί από τις κατοικίες τους στη Χιλή μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση που έπληξε τη χώρα, μεγέθους 8,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ.

Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για εγγραφή στις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣΣας ενημερώνουμε ότι οι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για εγγραφή στις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ
έχουν αρχίσει και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00.

Oι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για εγγραφή στις νέες ειδικότητες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣOι Ηλεκτρονικές Αιτήσεις για εγγραφή στο  ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣέχουν αρχίσει και θα διαρκέσουν έως τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 12:00.


Καλείστε να υποβάλετε τις αιτήσεις στον ιστότοπο του Υπουργείου http://iek.sch.gr

Στις Ευρωπαϊκές Iστορικές Λουτροπόλεις τα Λουτρά Πόζαρ
Το Εκτελεστικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Επιτροπή της ΕU.Η.Τ.Τ.Α. ενέκριναν την ένταξη των Λουτρών Δήμου Αλμωπίας στο Δίκτυο Ευρωπαϊκών Ιστορικών Λουτροπόλεων (European Historic Thermal Towns Association).

(3)