Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Μεγάλη διάκριση για επιχείρηση Παπαδόπουλου που εδρεύει στο Δήμο Αλμωπίας



Η εταιρία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Ε & ΣΙΑ ΕΕ με διακριτικό τίτλο GEPA LIFT  δραστηριοποιείται με την κατασκευή υπόγειων - βυθιζόμενων συστημάτων αποκομιδής απορριμμάτων κάθετης διαβαθμισμένης συμπίεσης σε κάδους κοινής χρήσης των Ο.Τ.Α .


Η εν λόγω εταιρία συμμετέχει στα Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία (European Business Awards) και ανακηρύχτηκε National Champion Innovation (Εθνικός Πρωταθλητής Καινοτομίας), εξασφαλίζοντας έτσι τη συνέχιση της  στον  διαγωνισμό.

Απομένει η τελική φάση του διαγωνισμού των  Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων, από την οποία θα ανακηρυχτούν οι 10 καλύτερες καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 Από το 2007, τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων δίνουν λαμπρό φως στις πιο καινοτόμες επιχειρήσεις της ηπείρου για την προώθηση της επιτυχίας, της καινοτομίας και της ηθικής στην ευρωπαϊκή επιχειρηματική κοινότητα. , παρακολουθούνται  από ένα ακροατήριο που αποτελείται από αρχηγούς κρατών, κορυφαίους βιομηχάνους, επιχειρηματίες, επικεφαλής επιχειρήσεων, των ΜΜΕ ιδιοκτήτες και ακαδημαϊκούς από 33 ευρωπαϊκά έθνη.

 Οι συμμετέχοντες αντιπροσωπεύουν ένα συνδυασμένο κύκλο εργασιών άνω των € 1.000 δισεκατομμύρια ευρώ (8,23% του ΑΕΠ της ΕΕ) και απασχολούν πάνω από 2,7 εκατομμύρια άτομα στο σύνολο τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)