Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΈΛΙΔΟ

Αποφάσεις μέσα στα Χριστούγεννα από τον Συνδυασμό του Τάκη Μπίνου





Μεταξύ Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς πρόκειται να βρεθούν τα μέλη του συνδυασμού  « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που ίδρυσε ο Τάκης Μπίνος , προκειμένου να αποφασίσει για την συμμετοχή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές .

Παράθεση γεύματος αγάπης για Άτομα με Αναπηρία από την ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού στην Έδεσσα






Η ΙΙα Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Έδεσσα προσέφερε σήμερα ένα γεύμα αγάπης για τους μαθητές με αναπηρία των ειδικών σχολείων και του Κέντρου «Ορίζοντας». Συμμετείχαν 70 περίπου μαθητές και 36 συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς των παιδιών. Πρόκειται για μία εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Μεραρχία, τονίζοντας τον κοινωνικό ρόλο και ευαισθησία του ελληνικού στρατού.


Βράβευση σχολείων, του Ασύλου του Παιδιού Έδεσσας και Επιχειρηματιών για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Ανακύκλωσης Τηγανελαίων








Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης απένειμε τιμητικά βραβεία, σήμερα (20/12) στο γραφείο του, στους Διευθυντές των σχολείων Ζέρβης, Άρνισσας και Αξού, του Ασύλου του Παιδιού Έδεσσας και Επιχειρηματιών που διακρίθηκαν κατά τη συμμετοχή τους στο πιλοτικό πρόγραμμα ανακύκλωσης τηγανελαίων.

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου



ΣΑΒΒΑΤΟ 21-12-2013 1500

Παρουσίαση προγραμμάτων



   
Το Επιμελητήριο Πέλλας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  και  την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρο του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα» (ΕΠΑΝ ΙΙ) –ΕΦΕΠΑΕ, με γεωγραφική ευθύνη τις Περιφέρειες της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, πραγματοποίησε ενημερωτική εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013.

Επίθεση Δ, Γιάννου κατά Ι. Σόντρα



Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η ανακοίνωση του κ. Σόντρα για τον προϋπολογισμό. Είναι γνωστό ότι προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα μείζονα προβλήματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας, αφού συγκέντρωσαν παιχνίδια στο

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 3ου ΑΡΙΔΑΙΑΣ






Με την παρουσία πλήθους κόσμου ,πραγματοποιήθηκε, από τους μαθητές της Ε' και ΣΤ' τάξης, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο εκδήλωση του  Δημοτικού Σχολείου 3ου  Αριδαίας με θέμα: Μ.Ασία:Στα μονοπάτια της ιστορίας.

(3)