Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Παράθεση γεύματος αγάπης για Άτομα με Αναπηρία από την ΙΙα Μ/Κ Μεραρχία Πεζικού στην Έδεσσα






Η ΙΙα Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στην Έδεσσα προσέφερε σήμερα ένα γεύμα αγάπης για τους μαθητές με αναπηρία των ειδικών σχολείων και του Κέντρου «Ορίζοντας». Συμμετείχαν 70 περίπου μαθητές και 36 συνοδοί εκπαιδευτικοί και γονείς των παιδιών. Πρόκειται για μία εκδήλωση η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Μεραρχία, τονίζοντας τον κοινωνικό ρόλο και ευαισθησία του ελληνικού στρατού.



Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Τάκης Γιάννου και εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη κκ. Ιωήλ. Από την διοίκηση της Μεραρχίας παραβρέθηκαν ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Στρατηγός Π. Γεωργίου, ο Υποδιοικητής Ταξίαρχος Α. Τσιάνγκος, ο Επιτελάρχης Συνταγματάρχης Π. Χατζηγεωργίου και ο Βοηθός Επιτελάρχη Συνταγματάρχης Ε. Στεφανίδης και άλλα στελέχη.

Ήταν μία όμορφη εκδήλωση, σε γιορτινή ατμόσφαιρα όπου οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με την μουσική της ορχήστρας της Μεραρχίας, ενώ ο Στρατηγός Π. Γεωργίου προσέφερε στο τέλος της εκδήλωσης δώρα στα παιδιά.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Είναι σημαντικό οι τοπικές αρχές και φορείς να στηρίζουν με πράξεις αγάπης και αλληλεγγύης την τοπική κοινωνία. Αισθάνθηκα πραγματικά πολύ όμορφα με τους μαθητές και τους συνοδούς τους που περάσαμε κάποιο χρόνο μαζί στην γιορτινή και φιλόξενη αίθουσα της Μεραρχίας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους, με υγεία, αγάπη και την πεποίθηση ότι με τις πράξεις μας μπορούμε να βελτιώσουμε σε σημαντικό βαθμό την καθημερινότητά μας».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)