Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Αποφάσεις μέσα στα Χριστούγεννα από τον Συνδυασμό του Τάκη Μπίνου





Μεταξύ Χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς πρόκειται να βρεθούν τα μέλη του συνδυασμού  « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που ίδρυσε ο Τάκης Μπίνος , προκειμένου να αποφασίσει για την συμμετοχή στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές .
Αυτό έκανε γνωστό ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας , σε σχετική ερώτησή μας, μετά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,το βράδυ της Παρασκευής. .
Μετά και την δημόσια τοποθέτηση του Πέτρου Ζέρζη , ότι προτείνει τον ίδιο,( δηλ. τον Χρήστο Μπίνο ,)για  μοναδικό υποψήφιο από τον χώρο της κεντροδεξιάς , δήλωσε βέβαιος ότι θα συμφωνήσει μέχρι τέλους σε μία υποψηφιότητα , όποια και εάν είναι αυτή ,με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν κατεβαίνει . ‘ Δήλωσε ακόμα ότι  η δημόσια δήλωση του Πέτρου Ζέρζη είναι γενναία και τον τιμά. Πιστεύει δε ότι θα την τηρήσει μέχρι τέλους. Σε ερώτηση εάν θα μπορούσε να παρευρεθεί και να διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία του συνδυασμού και άλλος ενδιαφερόμενος υποψήφιος εκτός συνδυασμού ,ήταν σαφής.
"Τα μέλη του συνδυασμού και μόνο αυτά θα συμμετάσχουν στην συνάντηση και θα πάρουν τις όποιες αποφάσεις. Όλες οι υποψηφιότητες είναι σεβαστές ,αλλά αυτό είναι δικό τους θέμα και αφορά τους ίδιους.Εμείς ενδιαφερόμαστε για τον συνδυασμό μας και τηνκεντροδεξιά παράταξη που έναι μεγάλη και στην περιοχή μας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)