Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

Παραίτηση με αιxμές της προέδρου του ΜΠΣ Προμάχων Χρυσάνθης Παπανικολάου



 
Με επιστολή της που δημοσιεύουν τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ η Χρυσάνθη Παπανικολάου ,επί σειρά ετών Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Προμάχων ,κάνει λόγο για «βρώμικο» σε βάρος της παιχνίδι ,γιαυτό και υπέβαλλε την παραίτησή της πριν αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων . Η επιστολή της παραίτησής της έχει ως εξής :

Απούσα η αντιπολίτευση από την παρέλαση στην Αριδαία



Εντύπωση έκανε η απουσία της αντιπολίτευσης από την παρέλαση της Αριδαίας

Παραιτήθηκε ο Κιούρκας από την Πέλλα




 

  Μετά το τέλος του αγώνα στον Ν.Μυλότοπο  ,ο προπονητής της Πέλλας Κιούρκας επικοινώνησε με ανθρώπους της διοίκησης και υπέβαλλε την παραίτησή του. Παρά τις προσπάθειες να μεταπεισθεί, αυτό δεν κατέστη δυνατό και η ομάδα βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση νέου τεχνικού. Η απόφασή του ήταν οριστική και αμετάκλητη

ΟΝΝΕΔ :ΌΧΙ στους κατακτητές των ονείρων της γενιάς μας








Σήμερα, 72 χρόνια μετά την άρνηση της Πατρίδας μας να συνεργαστεί με τις δυνάμεις του Άξονα, επιλέγοντας την ανεξαρτησία αντί για την υποτέλεια, η δική μας γενιά πρέπει να πάρει τη σκυτάλη και να μπει στη μάχη.

Αποτελέσματα και βαθμολογίες της ΕΠΣ Πέλλας





A1

Ζωντανά η μετάδοση των αποτελεσμάτων της ΕΠΣ Πέλλας σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΩΠΙΑ



Κανονικά σήμερα η ροή της  μετάδοσης των αποτελεσμάτων των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας στις 15.00 από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΊΑ και φυσικά από το blog μας.
Να θυμίσουμε ότι σήμερα παίζουν :



Παρέλαση υπό βροχή στην Αριδαία




Οι καιρικές συνθήκες και κυρίως η δυνατή βροχή χάλασε τον γιορτασμό της επετείου του  «ΟΧΙ»

Αναβάλλεται η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάςστο Γαρέφι





ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ λόγω καιρικών συνθηκών Η 3η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο Γαρέφι ,που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Κυριακή. .

(3)