Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Γεύμα Αγάπης από το προσωπικό της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού


Ανακοινώνεται ότι, στις 17 Δεκεμβρίου,

Πέθανε ο Σεαραφείμ Μάρκου , πρώην κοινοτάρχης Όρμας 
Μετά από πολυήμερη μάχη σε νοσοκομείο της  Θεσσαλονίκης

Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Έδεσσας
Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας πραγματοποιήθηκε η πρώτη δημόσια διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) Έδεσσας.

18 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας παραδόθηκαν στην Περιφέρεια Δυρραχίουυπό την επίβλεψη του Τομεάρχη Κοινωνικής Αλληλλεγγύης


Δημήτρη Ασλανίδη

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ BAZAAR ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΉ ΘΕΑΤΡΙΚΉ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι φιλανθρωπικές θεατρικές παραστάσεις που δόθηκαν για τον σύλλογό μας με πρωτοβουλία ερασιτεχνών ηθοποιών του πολιτιστικού συλλόγου "ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" από τη Δευτέρα 9 έως την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων της αντιπεριφέρειας Πέλλας.

Την αύξηση της στρατιωτικής θητείας και την έναρξή της αυστηρά στα 18 σκέφτεται η κυβέρνηση

«Είναι η εποχή για κανόνια και όχι βούτυρο» τόνισε γαλάζιος βουλευτής
Η κυβέρνηση πλέον εξετάζει σοβαρά την αύξηση της στρατιωτικής θητείας και τη βαθιά προβληματική έναρξή της αυστηρά στα 18.

Οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη,


στον πεζόδρομο Γιαννιτσών
Το πρόγραμμα μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου

Συνεχίζονται από φορείς, συλλόγους, μουσικά και θεατρικά σχήματα, μαθητές, χορωδίες & εθελοντές και με μεγάλη συμμετοχή επισκεπτών, οι εκδηλώσεις στην 9η Παραμυθούπολη, στα Γιαννιτσά.
Μέχρι και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019,

Ευχαριστήριο 
Το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Γαρεφείου

Κόλντα με τους ΑΚΡΙΤΕΣ Αλμωπίας


Απάτες σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων


Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, συνολικά 9 περιπτώσεις απάτης σε βάρος κυρίως ηλικιωμένων ατόμων, σε περιοχές της Δράμας, της Νάουσας, των Γιαννιτσών και της Πτολεμαΐδας,

Ο καιρός σήμερα...Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Δευτέρα με λίγες τοπικές νεφώσεις στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά κατά τόπους περιορισμένη τις...

(3)