Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Συμπτώσεις

Τυχόν ομοιότητες με πραγματικά πρόσωπα

«Ψηφιακό Ταξίδι» για μαθητές γυμνασίου





Ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος «Ψηφιακό Ταξίδι στις Υδάτινες Διαδρομές της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποκλειστικά για μαθητές Γυμνασίου.

Ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου γράφει τη δική του ιστορία.





Με τις προδιαγραφές και  τη δυναμική ενός σημαντικού περιφερειακού αθλητικού γεγονότος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/11/2014  ο 6ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.

«Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» 12 χρόνια η Eurobank στηρίζει έμπρακτα την Παιδεία Τελετή βράβευσης στη Βέροια

 


ΠΟΙΟ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΩΝ


–ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Γυρίσματα της εκπομπής η "Επιστροφή στο χωριό" του ALPHA στο Λουτράκι !




Το Λουτράκι επέλεξε η νέα εκπομπή του ALPHA  "Επιστροφή στο Χωριό" ,μετά από πρόσκληση των φορέων και των κατοίκων , για να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της.

Έκτακτη συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



 

     
Για την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η  έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας. Μεταξύ των θεμάτων είναι ο ορισμός Προέδρου και Αντιπροέδρου στη ΔΕΥΑ .
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Ετήσιος χορός ΓΑΣ Έδεσσας



Η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ο ετήσιος χορός του ΓΑΣ Έδεσσας θα γίνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στην μουσική ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος).

Αδικήθηκε η ομάδα νέων του Αλμωπού



Με δυο από τα τέσσερα γκολ να έχουν επιτευχθεί από εμφανέστατες θέσεις οφσάιντ, η ομάδα νέων του Αλμωπού Αριδαίας ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα του Αγροτικού Αστέρα

(3)