Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ετήσιος χορός ΓΑΣ Έδεσσας



Η Διοίκηση του συλλόγου ανακοινώνει ότι ο ετήσιος χορός του ΓΑΣ Έδεσσας θα γίνει την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στην μουσική ταβέρνα Αρχοντικό (πρώην Ξένος).
Ήδη τα μέλη του Δ.Σ. έχουν κινητοποιηθεί ώστε η εκδήλωση να έχει επιτυχία. Το Δ.Σ καλεί τα μέλη, τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγους, να ενισχύσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ήττα του παιδικού από τον Κεραυνό Άσπρου      
Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας από τον Κεραυνό Άσπρου με σκορ 25-56. Η νεαροί αθλητές του ΓΑΣ μόνο στην αρχή του αγώνα κατάφεραν να βρίσκονται κοντά στο σκορ παίζοντας καλή άμυνα. Το τέλος του 1ου δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Άσπρου να προηγείται με 11-14. Η συνέχεια δεν ήταν καλή για την παιδική ομάδα του ΓΑΣ καθώς παρά την καλή προσπάθεια στην άμυνα, η μπάλα έμπαινε στο  αντίπαλο καλάθι με το σταγονόμετρο. Σταδιακά η ομάδα του Κεραυνού ξέφυγε στο σκορ και κατάφερε να επικρατήσει εύκολα με 25-56.
Δεκάλεπτα: 11-14, 16-28 (ημιχ.), 20-43, 25-56 (τελικό).
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος Γιώργος): Λουκόφτσης, Καίσαρης,  Κορδάλης 7, Μποζίνης 17, Τεντζέρης, Σαμπάλης 2, Αδάμ , Γάτσος, Συμεωνίδης 2, Παπαδόπουλος, Σινιόσογλου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)