Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

«Ψηφιακό Ταξίδι» για μαθητές γυμνασίου





Ημερίδα παρουσίασης του προγράμματος «Ψηφιακό Ταξίδι στις Υδάτινες Διαδρομές της Ιστορίας και του Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας» πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας αποκλειστικά για μαθητές Γυμνασίου.

Τα παραδοτέα του προγράμματος έχουν παρουσιαστεί σε αντίστοιχη εκδήλωση στο κοινό της Έδεσσας, ενώ με τη συγκεκριμένη ημερίδα επιδιώχθηκε η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των αυριανών πολιτών στα θέματα προβολής και ανάπτυξης της περιοχής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφενός λόγω της εξοικείωσης των μαθητών με τις νέες τεχνολογίες και αφετέρου λόγω του καινοτόμου χαρακτήρα πολλών από τις εφαρμογές του προγράμματος, η παρουσίασή των οποίων κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των παιδιών.
Το «Ψηφιακό ταξίδι» αποτελεί μία σημαντική προσπάθεια αξιοποίησης των νέων τεχνολογιών για την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και αναμένεται να βοηθήσει κυρίως στην τουριστική ανάπτυξη. «Η αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών είναι ένα τμήμα του συνολικού σχεδιασμού μας για την προβολή και ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του Δήμου Έδεσσας, που έχει να αναδείξει πολλά και σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος για τον επισκέπτη», τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου στη σύντομη προσφώνησή του στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)