Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

2ο Ε3 2015 Ενωσιακό Πρωτάθλημα



ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Πρόσκληση

Στρώνεται στο Δήμο Σκύδρας το «Πασχαλινό τραπέζι για όλους».




Ξεκίνησε το στρώσιμο του πασχαλιάτικου τραπεζιού στη Σκύδρα και στην Καλή. Ήδη, μέχρι το μεσημέρι της πρώτης ημέρας συλλογής, έχουν προσφέρει τρόφιμα και παιχνίδια οι εξής:

Εγινε στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.





Στο μίνι πρωτάθλημα συμμετέχουν οι 53 πρωταθλητές Ενώσεων, καθώς και τρεις ομάδες από τις ΕΠΣ Αθήνας, Πειραιά και Μακεδονίας, που χωρίζονται σε 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τον πρώτο κάθε ομίλου να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Σε απολογία ο Ηρακλής Άσπρου για το «αλμυρό» εισιτήριο με τον Εδεσσαϊκό




Σε απολογία καλείται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής την Δευτέρα 6-4-2015 και ώρα 20.00, στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ για τους παρακάτω λόγους:

Οι διαιτητές των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας



                          

Οι παρακάτω διαιτητές θα διευθύνουν τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Παράταση για πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων



       Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Πέλλας σας ενημερώνει ότι κατόπιν επικοινωνίας της υπηρεσίας μας με το ΥΠΑΑΤ η διαδικασία χορήγησης πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων θα πάρει παράταση για κάποιο χρονικό διάστημα καθώς και οι ημερομηνίες κοπής των αντίστοιχων παραβόλων (κανένας παραγωγός να μη κόψει το παράβολο από την εφαρμογή e-Παράβολο του TΑΧΙΣnet). Οι παραγωγοί θα ενημερωθούν άμεσα όταν υπάρξει σχετική ανακοίνωση από το Υπουργείο.

Πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων



Αποτέλεσμα εικόνας για Πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκωνΑπό τις 26 Νοεμβρίου 2015, η πώληση γεωργικών φαρμάκων εγκεκριμένων για επαγγελματική χρήση περιορίζεται στα πρόσωπα που διαθέτουν πιστοποιητικό γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων, σύμφωνα με το Παράρτημα Β΄ του Ν. 4036/2012.....

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ






Αποτέλεσμα εικόνας για αλμωπος αριδαιαςΤην Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 16.30', στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας,...

(3)