Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ






Αποτέλεσμα εικόνας για αλμωπος αριδαιαςΤην Κυριακή 5 Απριλίου και ώρα 16.30', στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας,...
στο Δημοτικό Στάδιο της Αριδαίας, ο τοπικός Αλμωπός Αριδαίας υποδέχεται την Ακαδημία Κρύας Βρύσης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα αναδείξει την πρωταθλήτρια ομάδα, τη δεύτερη,  τρίτη και τέταρτη ομάδα  της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου αλλά και το ενδεχόμενο της μη διεξαγωγής αγώνων μπαράζ για την ανάδειξη του τελικού πρωταθλητή.
Ευχή όλων των φιλάθλων του νομού είναι να διεξαχθεί ένα υψηλών προδιαγραφών παιχνίδι με κερδισμένο το ποδόσφαιρο σ' ένα περιβάλλον ανάλογο με το επίπεδο του φίλαθλου κοινού.
Εύλογη είναι η επιθυμία μας η αγαπημένη μας ομάδα, ο ιστορικός Αλμωπός, να είναι ο νικητής της αναμέτρησης, κάτι που θα αποτελέσει μια επιβράβευση των έως τώρα προσπαθειών που κατέβαλαν οι πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές μας με τους προπονητές του, ωστόσο επιθυμούμε το συγκεκριμένο παιχνίδι να διαφημίσει το απαξιωμένο δυστυχώς σήμερα ποδόσφαιρο.
Σας καλούμε όλους να είστε παρόντες για να χειροκροτήσουμε μαζί κάθε προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.
ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. πολύ επίπεδο ρε παιδιά !!! Οι άλλοι όμως ειναι κάφροι χαχαχαχα.Μπράβο στα παιδια του Αλμωπού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάμε Αλμωπάρα γερά.Η αγαπημένη μας ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)