Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Απάντηση του προέδρου του Συλλόγου Φίλων Ζώων «ΕΛΠΙΔΑ» στην επιστολή της κ. Αγγελικής Φιλιοπούλου


Αγαπητοί φίλοι, με άτομα όπως η κ. Φιλιοπούλου δεν ασχολούμαι. Θα απαντήσω όμως για όλους εσάς που διαβάσατε το σχετικό με εμένα άρθρο.

Τον σκύλο στον οποίο αναφέρεται στην επιστολή τον είχα στο καταφύγιο από το Πάσχα του 2017 και το περισυνέλεξα με εντολή του Δήμου Αλμωπίας μετά από επίθεση σε μικρό παιδί.

Γιάννης Σηφάκης: Την Πέμπτη 19 Ιουλίου η πληρωμή της επισιτιστικής της ΟΠ ΦλαμουριάςΑπό το γραφείο του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη ενημερώνονται οι

Ο Δημήτρη Ασλαμπάλογλου στον Αλμωπό


 

Την απόκτηση  του  21χρονου μέσου Δημήτρη Ασλαμπάλογλου που αγωνιζόταν πέρυσι στον

Ακόμα 2 μεταγραφές πρόσθεσε στο ροστερ του ο Α.Σ. Γιαννιτσά
Ακόμα 2 μεταγραφές πρόσθεσε στο ράστερ του ο Α.Σ. Γιαννιτσά, με παίκτες ποιοτικούς , ταλαντούχους και ελπιδοφόρους.Ο Α.Σ. Γιαννιτσά κατάφερε και έκλεισε τους Αλέξανδρο Αθανασίαδη και Γιάννη Ρέκο, ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Ζητά να αγωνιστεί στην Γ Εθνική


Διαμαρτυρία – Πρόσκληση – Δήλωση
Του Φιλαθλητικού Ομίλου Αριδαίας (Φ.Ο.Α.)

Διανομή παιδικών ειδών στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ, στην Π.Ε ΗμαθίαςΤην Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 από την  Π.Ε Ημαθίας σε συνεργασία με τους Δήμους Βέροιας - Αλεξάνδρειας - Νάουσας πρόκειται να πραγματοποιηθεί διανομή βρεφικών ειδών για παιδιά από 0-2 ετών των ωφελούμενων του προγράμματος (ΚΕΑ -ΤΕΒΑ) στην Βέροια, Αλεξάνδρεια και Νάουσα.

_ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ_Πίνακας με εγκεκριμένα φερομονικά σκευάσματα για το έτος 2018


                                                                                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΑΟΚ Π.Ε Ημαθίας ,(σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από την Μονάδα  Κλιματικής  Αλλαγής & Περιβάλλοντος ΕΥΕ ΠΑΑ του ΥΠΑΑΤ) σας ανακοινώνει  τα εξής:

Ψηφίστηκε ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ


Το νομοσχέδιο του Κλεισθένη ψηφίστηκε επί της αρχής και των άρθρων. Με 241 ψήφους πέρασε από τη Βουλή η κατάτμηση της Β’ Αθηνών και έτσι θα ισχύσει από τις επόμενες εκλογές. Υπέρ της κατάτμησης ψήφισε εκτός του ΣΥΡΙΖΑ και η Νέα Δημοκρατία και ΚΙΝΑΛ και Ποτάμι υπερβαίνοντας κατά πολύ το όριο των 200 ψήφων που απαιτείται για να ισχύσει μια συνταγματική αλλαγή από την επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Ο καιρός σήμερα...


Αποτέλεσμα εικόνας για αίθριος καιρόςΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Παρασκευή. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα σημειωθούν τις...

Είμαστε Μακεδόνες...

«


...και μιλάμε τη μακεδονική γλώσσα».
 Πατριωτικές κορόνες από το Ντιμιτρόφ...

(3)