Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Παναγίτσα-Μακεδονικός Έδεσσας 1-0


Εκτύπωση όλων
Σε νέο παράθυρο
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ αειφορίας συνέχεια
Στα πλαίσια δράσεων που αφορούν στον 6ο πυλώνα αειφορίας (ορθολογική διαχείριση υλικών και απορριμμάτων) και του προγράμματος «Περιβάλλον-απορρίμματα-ανακύκλωση» ,

Πήγε , είδε και απήλθε με άδεια χέρια από την Αθήνα ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Πήγαν φωτογραφήθηκαν και γύρισαν για να μας φλομώσουν στο μπαλαμούτι’Ένα ακόμα ταξιδάκι αναψυχής για τον Δήμαρχο Αλμωπίας, μαζί με τον ανιψιό του πρόεδρο της ΔΕΥΑ,  αφού σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα .

Επίσκεψη μαθητών του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών στο ΚΔΑΠ-μΕΑ του Δήμου Πέλλας


Μια εξαιρετική πρωτοβουλία, εναρμονισμένη στο πνεύμα των ημερών των Χριστουγέννων, πήραν οι μαθητές του 2ου ΓΕΛ Γιαννιτσών.


ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ- ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.- Π.Λ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ

«Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΡΩΜΥΛΙΑ»

«ΚΟΛΙΝΤΑ 2017» στην κεντρική πλατεία της Πέλλας

Εκδήλωση του Δήμου Σκύδρας για τους εισαχθέντες στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.Τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Σκύδρας για τις νέες και τους νέους μας που έχουν εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση της χώρας, το έτος 2017, και που έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο της Σκύδρας κι από το Λύκειο της Καλής τη σχολική περίοδο 2016 – 2017.
ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις της 1Γ/2017 για 548 προσλήψεις στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Συντάξεις Ιανουαρίου 2018: Πότε καταβάλλονται

Νωρίτερα θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2018, λόγω των εορτών από Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Χουλιαράκη και της υπουργού Εργασίας, Έφης Αχτσιόγλου.

Τροποποίηση προγράμματος συλλογής απορριμμάτων Δήμου Σκύδρας κατά την εορταστική περίοδοΛόγω των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς το πρόγραμμα της συλλογής των απορριμμάτων στη διοικητική περιφέρεια του Δήμου Σκύδρας τροποποιείται, όπως παρακάτω:

Ενημέρωση γονέων απο το ΓΕΛ ΑριδαίαςΠρος τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών του Γενικού Λυκείου Αριδαίας.

Αγαπητοί γονείς,

Την ερχόμενη Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου και από τις 11.00-13.00μμ., μπορείτε να προσέρχεστε στο σχολείο μας για ενημέρωση σχετικά με τη φοίτηση των μαθητών της Α΄ Λυκείου.

(3)