Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

H Λέσχη Κλασικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας στο Φεστιβάλ Πόζαρ!Εντυπωσιακά αυτοκίνητα που ξυπνούν μνήμες απ το παρελθόν θα συγκεντρωθούν το Σάββατο 18/07/2015 στα Λουτρά Πόζαρ στα πλαίσια του 4ΟΥ Φεστιβάλ Πόζαρ.

Σε αδιέξοδο οι αγρότες Ημαθίας και Πέλλας με το μπλοκάρισμα των εξαγωγώνΔιαπεριφερειακή σύσκεψη με πρωτοβουλία των Αντιπεριφερειαρχών Ημαθίας & ΠέλλαςΠαραμονές και αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης

Άγγελος Βοτάρης και Παναγιώτης Κίτσας συνεχίζουν και στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Σύντομα η εκκαθάριση του κερασιού από τον ΑΦΟΣ Αλμωπίας « Η ΕΝΩΣΗ»


Αυτές τις ημέρες αναμένεται να γίνει η εκκαθάριση των κερασιών που παρέλαβε ο  « Η ΕΝΩΣΗ».

Σύλληψη για κλοπή στα Γιαννιτσά
 

Συνελήφθη χθες (14-07-2015) το πρωί στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών,

Βέλγοι νεολαίοι στην Έδεσσα


Στο πλαίσιο προγράμματος επισκέψεων νέων της Ευρώπης σε άλλες χώρες την Έδεσσα επισκέφθηκε

Εκδηλώσεις μνήμης στους Γαργαλιάνους

Ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε στις εκδηλώσεις μνήμης προς τιμήν του Μακεδονομάχου Καπετάν Άγρα, που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας από το Δήμο Τριφυλίας και τους τοπικούς φορείς.

Παραλαβή ροδακίνων


Μειώσεις έως και 50% στις συντάξεις από την 1η Αυγούστου!Μειώσεις στις συντάξεις, που φτάνουν έως και το 50%, προβλέπει το νομοσχέδιο με τα "προαπαιτούμενα", που κατατέθηκε στη Βουλή, χθες.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣΗ Συντονιστική Επιτροπή των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, ενόψει του ότι προωθείται για ψήφιση στη Βουλή, με τρόπο εσπευσμένο Σχέδιο του νέου Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, επισημαίνει τα εξής :

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 15/7, 7 μ.μ.

Aridea Seniors Tour
Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουλίου ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας σε συνεργασία με την ITF (Διεθνής Ομοσπονδία Αντισφαίρισης)  διοργανώνει το Aridea Seniors Tour. Οι αγώνες κάθε μέρα θα ξεκινούν στις 17.00.

(3)