Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Παραμονές και αποχωρήσεις στον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης





Άγγελος Βοτάρης και Παναγιώτης Κίτσας συνεχίζουν και στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ








Το Δ.Σ. του Απόλλωνα ,ανακοίνωσε  την ανανέωση της συνεργασίας  με δύο ακόμα ποδοσφαιριστές, βασικούς συντελεστές στην περυσινή μεγάλη πορεί α του Απόλλωνα προς την Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ. Αυτοί είναι : Ο 39χρονς αμυντικός Άγγελος Βοτάρης, ο αρχηγός και ζωντανή ιστορία του Απόλλωνα,ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που συμμετείχε στον Απόλλωνα της Γ΄ Εθνική όταν αγωνίστηκε σε αυτήν την κατηγορία και πάλι πριν από 13 χρόνια, με πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την ομάδα η εμπειρία του σε εθνικές κατηγορίες.
Επίσης ο 30χρονος μεσοαμυντικός Παναγιώτης Κίτσας θα φοράει και την νέα χρονιά την φανέλα του Απόλλωνα συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα στην άνοδο της ομάδας κατά την περυσινή χρονιά
Στην ομάδα θα συνεχίσουν φυσικά και οι νεώτεροι ποδοσφαιριστές της, Δανιηλίδης, Σιδέρης, Πάρδας, Σερβετάς, Δέλλιος, Τσιόπτσης, Πίγγας, Γκόγκος κάποιοι εκ των οποίων ηλικιακά θα συμμετέχουν στην Κ 17 ομάδα που θα δημιουργήσει ο Απόλλωνας.


Μετά από συνάντηση  με τον πρόεδρο της ομάδας Γιάννη Θεοδωρίδη, οι Δημήτρης Βοτάρης Σπύρος Φανιάδης, και Στέφανος Βεζυριανόπουλος μένουν ελεύθεροι από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ  Κρύας Βρύσης.
Ο Πρόεδρος εκ μέρους και του Δ.Σ. του Απόλλωνα, ευχαρίστησε τους τρεις ποδοσφαιριστές για την σημαντική προσφορά τους στην περυσινή πετυχημένη χρονιά της ομάδας με την άνοδο της στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ, αλλά και για την άψογη συμπεριφορά και συνεργασία που είχαν όλο το χρόνο, ευχόμενος κάθε επιτυχία σε όποια επιλογή κάνουν στο μέλλον.


Ο SHERA REIS και ο ΜΑΚΗΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ στο δυναμικό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ !

Στην απόκτηση δύο ακόμα νέων αλλά ταυτόχρονα και έμπειρων παικτών απέκτησε ο Απόλλωνας. Πρόκειται και τον 19 χρονο υψηλόσωμο κεντρικό και πλάγιο μπακ SHERA REIS που πέρυσι αγωνιζόταν στον συνδιεκδικητή του τίτλου της Α1 κατηγορίας ΗΡΚΑΛΗ ΑΣΠΡΟΥ ενώ προηγούμενα είχε αγωνιστεί και στον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα ταλέντα του νομού Πέλλας με χαρκατηριστικό του την δύναμη, αλλά και το σκοράρισμα ορισμένες φορές !

Επίσης απέκτησε τον 23 χρονο επιθετικό Μάκη Κατυπίδη προερχόμενος από τον Μ. Αλέξανδρο Αρσενίου, τόπος και καταγωγής του, στον οποίο πήγε τον περασμένο Ιανουάριο από τον ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ στον οποιο αγωνίστηκε για ενάμιση χρόνο, ενώ παλαιότερα είχε αγωνιστεί και στον ΑΡΗ ΠΡ. ΗΛΙΑ. Χαρακτηριστικό του Καρυπίδη η ταχύτητά και η ευχέρεια στο σκοράρισμα με 14 τέρματα στο περσινό πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας αγωνιζόμενος μόνο στον πρώτο γύρο σε αυτό !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)