Τετάρτη, 8 Οκτωβρίου 2014

Κάτι δεν πάει καλά στον Αλμωπό 

Με τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε φέτος ο Αλμωπός. Διοίκηση, έμψυχο υλικό , προπονητικό τημ, τα πάντα.

Η ομάδα λειτουργεί καλά , αλλά…

Εθνικός Γιαννιτσών –Ν.Πέλλα Ο Εθνικός Γιαννιτσών επικράτησε με 5-0 του Μ.Α Ν. Πέλλας και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας.

Οργάνωση Διεθνούς Συνεδρίου Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Αθλητισμού,στην Έδεσσα
Στην Έδεσσα το διάστημα 15-18 Οκτωβρίου 2014 οργανώνεται το 18ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ιστορίας του Αθλητισμού σε συνεργασία με τον Δήμο Έδεσσας, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, την Ι.Μ. Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – ΠΕ Πέλλας.

Το νέο 1ο ΕΠΑΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Καθαρισμός εκτάσεων κοντά σε κεντρικούς δρόμους 


Παρακαλούνται οι κάτοχοι οικοπέδων και αγροτεμαχίων τα οποία εφάπτονται με το δημοτικό οδικό δίκτυο εντός και εκτός οικισμού (δημοτικοί και αγροτικοί οδοί) καθώς και κάτοχοι εκτάσεων που εφάπτονται με το επαρχιακό οδικό δίκτυο να προβούν στον άμεσο καθαρισμό των ορίων τους από κλαδιά δέντρων και θάμνων για να μην παρεμποδίζεται η ομαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων και να αποφεύγονται ατυχήματα.

Ανακοίνωση Από τον Δήμο Αλμωπίας και τον  Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας του Δήμου Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ (6ΤΑΞΙΟΥ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Στη φωτογραφία είναι οι απόφοιτοι του Γυμνασίου (6τάξιου) των Γιαννιτσών 1953-54,

Εγκαινιάστηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών


Έγιναν τη Τετάρτη 8/10, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα  τα εγκαίνια του  9ου Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Τα αποτελέσματα των αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας
Στους σημερινούς αγώνες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσμτα

Σκόπια: Ένα κράτος βόμβα στα Βαλκάνια.     Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε την Δευτέρα 6-10-2014  στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Πέλλας η 19η περίοδος 2014-15 του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστήμιου Γιαννιτσών που  οργανώνεται από την Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Γιαννιτσών  «Ο Φίλιππος».

Λύση συνεργασίας ΦΟΑ-Σιάγα 
 Ανυπέρβλητες δυσκολίες δεν κατέστη δυνατόν να ξεπεραστούν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχιστεί η συνεργασία του συλλόγου με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής-ακαδημιών κ. Νικόλαο Σιάγα.

7-21