Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Πρώτη επίσημη υποψηφιότητα από τη Νέα Δημοκρατία στη Πέλλα


 Εμμέσως ο Γιάννης Μουράτογλου ανακοινώνει την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στη Πέλλα.  Έδωσε στη  δημοσιότητα ανακοίνωση στην οποία εμφανίζεται ως υποψήφιος βουλευτής , πριν το κόμμα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο  στη Πέλλα. Η δήλωση έχει ως εξής:

Προσυμβούλιο σε υψηλούς τόνους στο Δημαρχείο Αριδαίας




Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα προσυμβούλιο της παράταξης του Δημάρχου Αλμωπίας στο Δημαρχείο στην Αριδαία .

Προβληματισμός σε ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία για τους υποψήφιους στη Πέλλα






Εκεί που θεωρητικά θα περίμεναν όλοι να υπάρχει πληθώρα ενδιαφερόμενων για το ψηφοδέλτιο  των δύο λεγόμενων πρότινος μεγάλων κομμάτων , τώρα υπάρχει προβληματισμός . Στη Νέα Δημοκρατία η κατάσταση μοιάζει με Ντόμινο , καθώς κάποιες υποψηφιότητες λειτουργούν θετικά ή αρνητικά για κάποιες άλλες .

Πρόταση νόμου για το Πόθεν Εσχες



Αναδρομική εφαρμογή σε καταθέσεις του εξωτερικού και κίνητρα επιστροφής τους
Το ζήτημα της αναδρομικής εφαρμογής του «Πόθεν Έσχες» σε καταθέσεις του εξωτερικού και την παροχή κινήτρων για την επιστροφή των καταθέσεων, θέτει ο Βουλευτής Ν. Πέλλας κ. Βασίλης Γιουματζίδης,

Κρύβουν τους κομπιναδόρους με τις επιδοτήσεις του ΕΛΓΑ



Υπάρχουν περιπτώσεις και στη Πέλλα;

Το ελληνικό κρασί είναι εδώ και είναι δυνατό


 




Διπλό ήταν το μήνυμα που μετέφερε το φετινό Οινόραμα, η κλαδική έκθεση του ελληνικού κρασιού: «Μόνο η δημιουργική Ελλάδα θα τα καταφέρει και η οινική Ελλάδα είναι φτιαγμένη από πραγματικούς δημιουργούς».

Ευχαριστηριο




Ευχαριστούμε το βουλευτή Ν. Πέλλας κ. Βασίλη Γιουματζίδη για τη μεσολάβησή του στη Βουλή των Ελλήνων και την οικονομική ενίσχυση του ποσού των €700, τα οποία διαθέσαμε για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού, απαραίτητου για τη σωστή λειτουργία του σχολείου μας.
Οι μαθητές, μαθήτριες και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Θηριόπετρας

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής(26-03-2012) Δήμου Αλμωπίας


   

   

Την Δευτέρα  26η Μαρτίου 2012 στις  14.00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας πρόκειται να συνεδριάσει η  Οικονομική Επιτροπή  για να συζητήσει και να πάρει  αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Αποκλείστηκαν οι μικτές της 2ης περιφέρειας


   


2η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - 1η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ 2-3 (ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ)

Αγώνες κατάταξης για άνοδο στην Α κατηγορία





Έγινε η κλήρωση των αγώνων για άνοδο στην Α΄ κατηγορίας  της ΕΠΣ Πέλλας ως εξής :
1 Απριλίου  Ζέρβη –Μακεδονικός Γιαν.
4 Απριλίου Μακεδονικός Γ. –Δόξα Μεγαπλατάνου
8 Απριλίου  Δόξα Μεγαπλατάνου- Ζέρβη
Από τις τρεις ομάδες ανέρχονται οι δύο

ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ






ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΚΕΝΗ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΙΕΚ (ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ) ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟ/Η ΗΛΙΚΙΑΣ 22-50 ΕΤΩΝ



ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  : O.A.E.Δ. ΑΡΙΔΑΙΑΣ 2384021240

Εκδήλωση της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης



    Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, διοργανώνει την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 7.30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας (Έδεσσα), εορταστική εκδήλωση.

Ξεκαθαρίζουν το τοπίο στο Δήμο Αλμωπίας



Αποφασισμένοι να χαράξουν την πορεία του συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές αρχές φέρονται ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον στενό και έμπιστο συνεργάτη του και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη .

Δεντροφύτευση στην εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Έδεσσας



 

Η δεντροφύτευση στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού Έδεσσας ήταν μία πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Έδεσσας, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας.

Σύλληψη 25χρονου για λαθρεμπόριο ποτών στην Παραλίμνη




Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της λαθρεμπορίας συνελήφθη χθες (21.03.2012) το βράδυ, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών Πέλλας, ένας ημεδαπός 25 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ξεκαθαρίζουν το τοπίο στο Δήμο Αλμωπίας




Αποφασισμένοι να χαράξουν την πορεία του συνδυασμού για τις ερχόμενες δημοτικές αρχές φέρονται ο Δήμαρχος Αλμωπίας με τον στενό και έμπιστο συνεργάτη του και πρόεδρο της επιχείρησης των Λουτρών Γιάννη Ιωαννίδη .

Τ ελικός κυπέλου

(3)