Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου          
Η επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣ Πέλλας όρισε τους παρακάτω διαιτητές που θα διευθύνουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου  
                                                               

Δ. ΜΠΙΝΟΣ: Αλλαγή νοοτροπίας«Τιμούμε αυτή την ημέρα για να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα προς την κοινωνία, χωρίς όμως να ξεχνάμε ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται και αξίζουν την αγάπη και τον σεβασμό μας

Δίχτυ προστασίας για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας σε εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρία


Συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ – Α.Σ. ΣΚΥΔΡΑΙΚΟΣ 57 – 42ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Περίοδοι:
Α:  16  - 08
Β:  11  -  06 (ημίχρονο : 27– 14)
Γ:  13  -  10
Δ:  17  -  18 (τελικό 57 – 42)

ΣΤΗΣΙΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ ΑΓΑΠΗΣ ΑΠΟ ΓΑΛΑΤΑ ΕΒΑΠΟΡΕ


ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015, ΩΡΑ 7.00 Μ.Μ.
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΚΟΝΟΥ ΓΙΩΤΑ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

Ο Πολυχρόνης Μπελιοβάνης , ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου Αλμωπίας

Ο Πολυχρόνης Μπελιοβάνης

Συναντήσεις στο ΥΠΑΑΤ & ΟΠΕΚΕΠΕ Γ. Σηφάκη και ομάδων παραγωγών Πέλλας για την επίλυση προβλημάτων τους

Μαζί με τους αγρότες για την αναβάθμιση της θέσης του αγρότη και του κτηνοτρόφου.
Ανεπιθύμητοι από τους αγρότες είναι αυτοί που μας έφεραν σε αυτή ην κατάσταση τόσα χρόνια και οι χθεσινοί και σημερινοί απολογητές τους.

Συμμετοχή του ΠΑΜΕ στην απεργία
Συμμετέχουμε στην ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ-ΠΑΝΔΗΜΟΣΙΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 3 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, απαιτώντας την άμεση λήψη μέτρων αντιμετώπισης των εκρηκτικών προβλημάτων του δημόσιου τομέα Υγείας. 

Είμαστε διαφορετικοί… Ε και;   Από τι επηρεάζεται η στάση των παιδιών απέναντι στα άτομα με αναπηρία; Σε ποια ηλικία διαμορφώνεται και ποιο μερίδιο έχουμε εμείς ως εκπαιδευτικοί στη διαμόρφωση αυτών των στάσεων; Αυτά, λοιπόν, ήταν κάποια από τα ερωτήματα που με ώθησαν στη συγγραφή του άρθρου ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία στις 3 Δεκέμβρη.

«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα»ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Αυστηρή και τεκμηριωμένη κριτική στην ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την πολιτική της σε σημαντικά αγροτικά ζητήματα, άσκησε ο βουλευτής Πέλλας και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργος Καρασμάνης, κατά την παρέμβασή του στη Βουλή και στη συζήτηση του Νομοσχεδίου για τα βοσκοτόπια.

ΗΧΗΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ Η 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 2/12/2015ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ

Αποτελέσματα α κατηγορίας 10η αγωνιστική 

Το Νησί που κέρδισε μέσα στην Όρμα ,την έπιασε στη β΄θέση. Πρώτη ισοπαλία για το Βορεινό και πρώτος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα . Πρώτη ήττα για το Γαρέφι.Μόνο αήττητο είναι το Μαυροβούνι που τα βρήκε σκούρα στην έδρα του από τον Μεγαπλάτανο (0-0). Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες

(3)