Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας για τους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ»Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ», που αντιμετωπίζουν την αυθαιρεσία και την αναλγησία της εργοδοσίας με επίσχεση εργασίας.

Οι αγώνες που μένουν ως τη λήξη των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ ΠέλλαςΜεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αγώνες που έχουν απομείνει για την άνοδο των ομάδων .

Κλείνουν τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας;Στην Έδεσσα η μεταφορά των σκουπιδιών
Μεγάλη επιβάρυνση για τους κατοίκους της Αλμωπίας


Ευχαριστήριο Μ.Σ. ΞιφιανήςΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ "ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

: Συγκέντρωση αγροτών στο Δημαρχείο Σκύδρας.Μαζική συγκέντρωση αγροτών κι άλλων πολιτών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 12/2/2014 μπροστά από το Δημαρχείο Σκύδρας με σκοπό την προβολή των αιτημάτων και τη στήριξη του αγροτικού κόσμου στο πλαίσιο ανάλογων κινητοποιήσεων. Από νωρίς οι αγρότες της περιοχής παράταξαν συντεταγμένα τα αγροτικά τους μηχανήματα διαδηλώνοντας δυναμικά, ενώ τα μεγάφωνα με μουσικές και συνθήματα έδιναν αντίστοιχο παλμό.

Κατάληψη του Διοικητηρίου από τη Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών
Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη
 

Τη Πέμπτη 13/2, στις 10:00 το πρωϊ η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών της Πέλλας πραγματοποίησε κατάληψη στο κτίριο του Διοικητηρίου, στην Έδεσσα για δύο ώρες περίπου.

Μπράβο στον Δήμο Αλμωπίας Ακόμα και την απομαγνητοφώνηση των πρακτικών την δίνει αλλού

Ο Δήμος Αλμωπίας κάνει το παν ώστε ακόμα και την πιο μικρή δουλειά να την δίνει εκτός περιοχής. Ένα από τα επιτεύγματα στήριξης του τόπου είναι η απ ευθείας ανάθεση  της απομαγνητοφώνησης των πρακτικών σε άνθρωπο από την Θεσσαλονίκη.

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Μ.Σ. ‘’Μ. ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ’’ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά η ετήσια κοπή Βασιλόπιτας του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ‘’Μ.Λουντέμης’’ στο Σπίτι των Ποιητών’’

Ξεφάντωσαν οι χορωδοί
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ"           ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ


Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου ο ΓΑΣ Έδεσσας έκοψε την Βασιλόπιτα του στον φιλόξενο χώρο  των Καταρρακτών.

Ατέλειωτη ελευθερία και σεβασμός της ελευθεροτυπίας στο Δημαρχείο Αλμωπίας

Μπράβο στον Δήμο Αλμωπίας για τις ατείρευτες δημοκρατικές του αντιλήψεις και πρακτικές

Τραγουδάν τον έρωτα στο πρώτο πάτωμα


Ποιος κοκορόμυαλος έχει σειρά για δήλωση στήριξης του Δημάρχου Αλμωπίας;Με αγωνία και λαχτάρα το φιλοθεάμων κοινό της Αλμωπίας να πληροφορηθεί  ποιος κοκορόμυαλος

Παιδική παράσταση από το Εδεσσαϊκό Θέατρο
Η Παιδική Σκηνή του Ε.Θ. συνεχίζει τις πρόβες για το έργο που θ ανεβάσει από Τετάρτη 26 ως και Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Αντιπεριφέρειας Πέλλας (Νομαρχία).

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι αγρότες της Πέλλας ΣΕ ΕΓΡΓΟΓΟΡΣΗ ΚΑΛΕΙ Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΠΕΛΛΑΣ


ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΥΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΟΤΑ 


         

Στηρίζουμε την πανελλαδική κινητοποίηση των σχολικών φυλάκων (13 και 14/2/2014).        Με την αυτοκινητοπομπή τους από την Αλεξανδρούπολη ως την Αθήνα δείχνουν την αποφασιστικότητά τους να δυναμώσουν τον αγώνα τους ενάντια στις διαθεσιμότητες, ενάντια στις απολύσεις, τον αγώνα τους για το δικαίωμα στη δουλειά, στη ζωή με αξιοπρέπεια.

7-21