Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κλείνουν τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας;



Στην Έδεσσα η μεταφορά των σκουπιδιών
Μεγάλη επιβάρυνση για τους κατοίκους της Αλμωπίας



ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ να είναι η επιβάρυνση για τους κατοίκους της Αλμωπίας η αποκομιδή των σκουπιδιών στον ΧΥΤΑ της Έδεσσας, αφού ο ΦΟΔΣΑ, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αναμένεται να κλείσει τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας στη Χρυσή. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ , είναι ενήμερος για το χάλι που επικρατεί, αφού ουσιαστικά στον ΧΥΤΑ τίποτα δεν γινότανε σωστά .
Πριν λίγες μέρες πολυμελές κλιμάκιο επισκέφθηκε τον χώρο για να δει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί. Ένας από τους ειδικούς φέρεται να χαρακτήρισε την κατάσταση λίαν επιεικώς , τραγική .
Παράλληλα σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία επιβαρύνθηκε αδικαιολόγητα με την μεταφορά σκουπιδιών από ΧΑΔΑ  σε μεγαλύτερες ποσότητες από τις προβλεπόμενες. Η δημοτική αρχή δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά , ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς έχει γίνει στον ΧΥΤA

4 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΜΠΑΣ Κ ΞΕΒΡΟΜΙΣΗ Η ΑΡΙΔΑΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος φταίει για αυτήν την κατάντια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ Η ΠΟΛΛΥ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΠΟΙΟΣ Η ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ!!1ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το τσουβάλιασμα όλων αν σε εξυπηρετεί φίλε μου, 10:04πμ, δεν είναι η αλήθεια. Όλοι οι δήμαρχοι; όλοι οι πρόεδροι; όλοι οι τεχνικοί σύμβουλοι; Δεν το καταλαβαίνουμε έτσι όλοι μας, γιατί δεν ήταν πάντα ο ΧΥΤΑ σε αυτήν την κατάντια με σκουπίδια ως την εξώπορτα. Έστω και με επαγγελματίες από την περιοχή μας, εργολάβους με χωματουργικά μηχανήματα, δούλευε κάποτε, έστω και με εργολάβους ξένους γινόταν υγειονομική ταφή και περνούσε τους ελέγχους.
    Τα πρόστιμα έπεσαν τώρα, τα σκουπίδια μέχρι την πόρτα είναι τώρα, δεν λειτουργεί τίποτα τώρα, οι κάργες κάνουν πάρτυ και έχουν γεμίσει τον ΧΥΤΑ τώρα, τα ποντίκια θα έχουν εξαπλωθεί φίλε, τώρα, και εσύ θέλεις να τους βάλεις όλους στο ίδιο κάδρο.
    Ε! δεν θα πιάσει φίλε μου.
    Ποιος φταίει για αυτήν την κατάντια τώρα;; Δουλεύει κάποιος πάνω τώρα;; Γι` αυτό έχεις απάντηση;; Τα πονηρά σου να τα πεις αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)