Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Υπέρ της Κερασιάς το παιχνίδι Μεγαπλάτανος –Κερασιά 5-1





Η Επιτροπή επιλαμβάνεται της επιδίκασης της με αριθ. πρωτ. ΕΠΣΝΠ 410/5-11-2019  ένσταση αντικανονικής συμμετοχής του σωματείου  ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ,

Εκδήλωση στη Σκύδρα με τίτλο «Οι ομογενείς της Κωνσταντινούπολης και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τη Συνθήκη της Λωζάνης».



Στο

Από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας συνελήφθη 47χρονος για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης


Συνελήφθη, χθες (7 Νοεμβρίου 2019) το πρωί, μετά από συντονισμένες ενέργειες  των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας, 47χρονος ημεδαπός, για κατοχή και καλλιέργεια κάνναβης.

Ένας Ισπανός περιηγητής στην Έδεσσα…





 Τον Οκτώβρη του 1915 ο Agustí Calvet Gaziel,  ξεκινά ένα ταξίδι από το Παρίσι με κατάληξη το Μοναστήρι. Στόχος του είναι  να γράψει ένα ρεπορτάζ αναφορικά με την πολεμική κατάσταση της Νότιας Ευρώπης. 

Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2019 η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


 
Στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών “Eco Life Scandinavia and Nordic Organic Food Fair 2019” που θα πραγματοποιηθεί στις 13 και 14 Νοεμβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο MälmoMässan στο Μάλμο της Σουηδίας συμμετέχει, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η “Φιλόξενη και Γευστική Ημαθία”


στη έκθεση τουρισμού

Αυτοψίες τεχνικών έργων της Π.Ε. Πέλλας




Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας με κλιμάκιο μηχανικών της οικείας Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων, πραγματοποίησε σειρά αυτοψιών σε τεχνικά έργα, εντός της Π.Ε. Πέλλας,

Πώς θα λειτουργήσουμε με ενσυναίσθηση απέναντι στο παιδί




Γράφουν και αναλύουν οι επιστημονικοί συνεργάτες της Γραμμής 115 25 του Μαζί για το Παιδί

Νίκος Παρούτογλου : Τέλος συνεργασίας αν ....





Στην λύση της συνεργασίας με την παράταξη του Δημάρχου Χ. Μπάτση  δηλώνει  η  παράταξη  του  Νίκου Παρούτογλου , σε περίπτωση που κοινοποιηθεί επίσημα το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψε ο Δήμαρχος με την Μελίτα Χισκάκη.
Σε γραπτή δήλωση ο Νίκος Παρούτογλου αναφέρει:

ΧΑΘΗΚΕ ΑΔΕΙΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΤΡΑΚΤΕΡ



Χάθηκε η άδεια οδήγησης  γεωργικού ελκυστήρα (τρακτέρ) του Αθανασίου Γκιώση  του Ιωάννη, κατοίκου Αριδαίας Βουλγαροκτόνου 8
Όποιος την βρει να την παραδώσει στον ίδιο ή στην Αστυνομία.

Σύνθεση της διευρυμένης Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών

Σας γνωστοποιούμε τη νέα σύνθεση της διευρυμένης Συντονιστικής Επιτροπής της Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών – Δ. Πέλλας, η οποία απαρτίζεται από τους:

Σε εξέλιξη η κακοκαιρία: Πολλά προβλήματα στη Δυτική Ελλάδα – «Μούλιασε» η Αττική





Σε πλήξη εξέλιξη το κύμα κακοκαιρίας και από τα ξημερώματα έριξε πολύ νερό στην Αττική. Τα φαινόμενα ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης (07/11) στη Δυτική Ελλάδα. «Βούλιαξαν» η Ήπειρος και η Ηλεία. Τουλάχιστον 55 κλήσεις έχει δεχτεί η Πυροσβεστική στην επαρχία. Χιλιάδες κεραυνοί έκαναν τη νύχτα…

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ! ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ της ΚΝΕ

Την Πέμπτη 7 Νοέμβρη οι πάνω από 500 μαθητές του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών ήρθαν αντιμέτωποι με μια μικρή μειοψηφία μαθητών-περίπου 20 άτομα-

Εκπομπή στην ΕΤ3 “ Ένα μήλο την ημέρα ……στην Πέλλα”

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 13:30 προβάλλεται η  εκπομπή Agroweek στην ΕΤ3  με θέμα “ Ένα μήλο την ημέρα …..στην Πέλλα”.

(3)