Κυριακή, 24 Μαΐου 2015

Μπαράζ ανόδου Γ' Εθνικής: Όλα τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής!


Με την αγωνία στο κατακόρυφο συνεχίστηκαν σήμερα Κυριακή οι αγώνες για τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική. Μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής, όλα πια θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική...

Ζωντανή εξέλιξη του αγώνα Κιλκισιακός – Απόλλων Κρύας Βρύσης 3-1 τελικό


Με τρεις αναπληρωματικούς ξεκίνησε η Κρύα Βρύση

Χαλάζι στο ΛυκόστομοΠυκνό Χαλάζι επί ένα τέταρτο έπεσε στο Λυκόστομο

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κυνηγών Έδεσσας


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Έδεσσας μετά τις τις πρόσφατες εκλογές,ως εξής:

ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ 1 20-82 (Γ' ΟΜΙΛΟΣ ΜΙΝΙ ΕΚΑΣΚΕΜ)

Εύκολη επικράτηση για τον Πανεδεσσαϊκό στο ντέρμπι της πόλης απέναντι στον συμπολίτη ΓΑΣ με 20-82 για την 9η αγωνιστική του Γ' ομίλου του πρωταθλήματος μίνι αγοριών της ΕΚΑΣΚΕΜ .

ΟΝΕΙΡΑ....Μετά τον REAL FM ,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ : ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΛΗΣΗΣ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΗΣΗ κυβέρνηση αποφάσισε το κόστος να διαμορφωθεί σε 170€ ανά εργάτη

Θεαματική άνοδος στην ακροαματικότητα του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΘΕΑΜΑΤΙΚΗ  στις προτιμήσεις του κοινού είναι η άνοδος του ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1

Μπράβο στα σαΐνια της Αθήνας 


Με…αθηναϊκές ειδήσεις σκέφτονται να ενισχύσουν τον Περιφερειακό Τύπο

Στο Κιλκίς σήμερα η Κρ. Βρύση
Με ισοπαλία η Κρύα Βρύση σήμερα μπορεί να πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ΄Εθνική . Από την άλλη πλευρά ο  Κιλκισιακός ελπίζει στο θαύμα.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ - ΙΟΥΝΙΟΣ 2015Σας ενημερώνουμε οτι η Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ εντάχθηκε στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών (ΕΜΑ) , που είναι μια δράση  του  Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (Ε.ΚΕ.Α.) σε μία προσπάθεια καλύτερης οργάνωσης και αποδοτικότερης λειτουργίας των συλλόγων και φορέων του εθελοντικού κινήματος αιμοδοσίας σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ).

Σύσταση σε σώμα του νέου ΔΣ του ΕΣΜΥΕ που προέκυψε μετά τις εκλογές τις 16ης Μαΐου 2015
Την Πέμπτη 21/5/2015 το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Μικρών Υδροηλεκτρικών Έργων (ΕΣΜΥΕ) που προέκυψε από τις εκλογές τις 16ης Μαΐου 2015, προχώρησε σε σύσταση σε σώμα. Η νέα διοικητική διάρθρωση του συνδέσμου έχει ως εξής:

7-21