Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Στο Κιλκίς σήμερα η Κρ. Βρύση




Με ισοπαλία η Κρύα Βρύση σήμερα μπορεί να πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ΄Εθνική . Από την άλλη πλευρά ο  Κιλκισιακός ελπίζει στο θαύμα.

Στις τάξεις του Κιλκισιακού  συνεχίζει να επικρατεί οργή γιά τα λάθη της διαιτησίας στον εκτός έδρας αγώνα τ με τον ΠΟ Ν.Μουδανιών, εξ αιτίας των οποίων έχασε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς, που ίσως αποδειχθούν και αρνητικώς καθοριστικοί, συν τους Παντελιάδη και Καλονίκου, που αποβλήθηκαν εντελώς αδίκως.
Επί πλέον, οι ιθύνοντες της ομάδας δεν κρύβουν την ενόχλησή τους γιά το ότι έως την ώρα σύνταξης του παρόντος δεν είχε εκδοθεί η απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ γιά το μέγεθος της ποινής εις βάρος των δύο προαναφερθέντων ώστε να γνωρίζει η ομάδα αν μπορεί να υπολογίζει αύριο σ’ αυτούς.
Κατά τα λοιπά πρόβλημα υφίσταται με την συμμετοχή η μη του Σάββα Παπαδόπουλου, μετά τον τραυματισμό του της περασμένης Τετάρτης στην Βέροια.
Στις τάξεις του κιλκισιώτικου συγκροτήματος επικρατεί ηρεμία, ενώ είναι έκδηλη η βούληση όλων να «τα δώσουν όλα» γιά την πολυπόθητη νίκη, ώστε η υπόθεση της ανόδου να κριθεί την τελευταία αγωνιστική ημέρα.
Την σημερινή  αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ. Αγγελάκης με βοηθούς τους κ.κ. Χαδήμογλου και Κατσικογιάννη του συνδέσμου Μακεδονίας.

Ο αγώνας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα.

Στην άλλη αναμέτρηση ο ΠΟ Ν.Μουδανιών υποδέχεται τον Α.Σ. Ειρηνουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)