Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Κλιμάκιο του Δήμου Αλμωπίας στον Αρχάγγελο



Τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Τοπική Κοινότητα Αρχαγγέλου, όσον αφορά στο αγροτικό οδικό δίκτυο, διαπίστωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο ακριτικό χωριό.

Πρόσληψη υδρονομέων στον Δήμο Αλμωπίας





Στην πρόσληψη 68 υδρονομέων πρόκειται να προχωρήσει προχωρήσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας, μετά από  σχετική πρόταση της Δημοτικής Αρχής η οποία υπερψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας κατά τη Συνεδρίαση της 16/4/2015.

Δέσμευση Ταμειακών Διαθεσίμων των Δήμων



ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΟΥ

Επίσκεψη ελλήνων ομογενών μαθητών από την Αυστραλία στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας





Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε τη Τρίτη (21/4) δεκαπέντε περίπου έλληνες ομογενείς μαθητές από την Αυστραλία, συνοδευόμενους από καθηγητές και γονείς

Σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας για το νοσοκομείο




Σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Έδεσσας, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Έδεσσας, κ. Δημήτρη Γιάννου, με την συμμετοχή των αντιδημάρχων και των επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων.

Σύγκληση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Σκύδρας.



Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Σκύδρας συγκαλείται σε τακτική συνεδρίαση στο Δημαρχείο, την Παρασκευή 24 Απριλίου 2015 κι ώρα12:00, μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Κατερίνας Ιγνατιάδου  Δημάρχου Σκύδρας, με τα εξής δέκα έξι  θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος



Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Πέμπτη 23 Απριλίου από,11.30 έως 15.30 σε

Φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι του ΓΑΣ Έδεσσας με του Βετεράνους Ελλάδος στις 16 Μαΐου στην Έδεσσα.





Ο ΓΑΣ Έδεσσας στην προσπάθεια του να ενισχύσει την οικογένεια του μικρού    Γιώργου (το πλήρη στοιχεία της οικογένειας βρίσκονται στην διάθεση του συλλόγου), που χρειάζεται οικονομική

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ !




    Η αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες μπαράζ ξεκίνησε για τον Απόλλωνα με την προετοιμασία να συνεχίζεται κανονικά με καθημερινές προπονήσεις, έχοντας όλο το έμψυχο υλικό στην διάθεσή του ο Βαγγέλης Ντίσιος.

Συμμετοχή στη δράση του Δήμου Σκύδρας για το βιβλίο.



Η δράση του Δήμου Σκύδρας για το βιβλίο βρίσκεται σ΄εξέλιξη. Ξεκίνησε στις 2 Απριλίου

ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΔΚΜ 22/04/2015





Σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας στις 22 Απριλίου 2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ 26/4/2015 ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΝΗΓΩΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλμωπίας συγκαλεί  επαναληπτικήΓενική Συνέλευση, προς ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26/4/2015στα γραφεία του Συλλόγου.

(3)