Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Αποτελέσματα Μουντιαλ, πρόγραμμα μέχρι τον τελικό



Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Αντώνης Σαπουντζής νέος προπονητής της Δόξας Εξαπλατάνου!



 

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες η διοίκηση της Δόξα Εξαπλατάνου ήρθε σε συμφωνία με τον γνωστό και έμπειρο προπονητή Αντώνη Σαπουντζή.

Διαμαρτυρία των κατοίκων της Νέας Ζωής στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη για τη ρύπανση του ποταμού στην περιοχή




Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: «Ξεκινάμε άμεσα όλες τις νόμιμες διαδικασίες για τη διερεύνηση και επίλυση του προβλήματος»

Συνάντηση «Εδεσσαίων Εθελοντών» με το Δήμαρχο Έδεσσας

Με την συντονιστική επιτροπή της νεοσύστατης κίνησης συντονισμού εθελοντών με όνομα «Εδεσσαίοι Εθελοντές» συναντήθηκε ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Αίτημα για ΥΗΣ Άγρα και Εδεσσαίου στο Δήμο Έδεσσας




Με επιστολή του Δημάρχου Έδεσσας προς τον Πρωθυπουργό ο Δήμος Έδεσσας ζητάει να περιέλθουν οι ΥΗΣ Άγρα και Εδεσσαίου στο Δήμο Έδεσσας.

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Γιαννιτσών ο Βασίλης Ασλανίδης




Ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Κώστα Σαββουλίδη, το όνομα του νέου τεχνικού της ιστορικής Αναγέννησης Γιαννιτσών. Αυτός θα είναι ο Βασίλης Ασλανίδης, με μεγάλη παρουσία στο παρελθόν στην ομάδα,  αφού διατέλεσε παίκτης και προπονητής της στο παρελθόν.

Χορήγηση δελτίων για τα προγράμματα παροχών



Τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Έδεσσας ανακοινώνουν ότι στις 4/7/2014 ξεκινά η χορήγηση των δελτίων στους κληρωθέντες για τα προγράμματα παροχών του ΟΓΑ/ΛΑΕ έτους 2014.

Πράξη κοινωνικής ευαισθησίας στον Μεγαπλάτανο




20 κιλά ανακυκλώσιμα πλαστικά καπάκια μάζεψαν οι ποδοσφαιριστές της ΔΟΞΑΣ ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΥ και τα παιδιά της κοινότητας.

Ιούλιος 2014 Ανηλεής & Πολυδιάστατη Φορο-"πληξία"...!!!






Χιλιάδες  "βουτιές"  στο  κενό
"αδειάζουν" τα "μπαλκόνια"
μ'    ανηλεώς     φορολογούν
χρεώνουν ...και ..τα εγγόνια..!!


Ανοδος βάσεων σε ιατρικές και νομικές σχολές δείχνουν τα στατιστικά




Άνοδο των βάσεων στις σχολές νομικής και μικρότερη άνοδο των βάσεων στις ιατρικές και τις πολυτεχνικές σχολές καταγράφουν τα στατιστικά στοιχεία των βαθμολογιών στις φετινές

ΟΧΙ από ανεξάρτητους βουλευτές στη διάλυση και στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και στην εμπορευματοποίηση του κοινωνικού αγαθού της ενέργειας



 


Μεταξύ τους και η Θεοδώρα Τζάκρη

(3)