Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας και στο βάθος κλείσιμο σχολείων και παράταση του lockdown 
Το σχέδιο για ακόμη σκληρότερο lockdown πέρα από την απαγόρευση της κυκλοφορίας, εφόσον χρειαστεί -και όπως έχει υπογραμμίσει το iEidiseis- αποκάλυψε ο Στέλιος Πέτσας. Όσα περιλαμβάνει.

Χαρδαλιάς: Απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα ......από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί...

 Νέα μέτρα για τον περιορισμό των... μετακινήσεων σε ολόκληρη την Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς. 

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΕΛΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕΜε το νέο lockdown, η κυβερνητική πολιτική διαχείρισης της πανδημίας, έφερε τον λαό,
παρά τις θυσίες του, ξανά από όπου ξεκίνησε τον περασμένο Μάρτιο,

Εκτός ΜΕΘ οι ανασφάλιστοι


Εμπιστευτικό έγγραφο-σοκ προς τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης

Κρούσματα σήμερα 11/11: Η αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων φέρνει νέα μέτρα - Κρίσιμη η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Κρούσματα σήμερα 11/11: Η αύξηση νεκρών και διασωληνωμένων φέρνει νέα μέτρα - Κρίσιμη η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ  «Εκρηκτική» είναι η κατάσταση με τον κορονοϊό στην Ελλάδα με την κυβέρνηση να εμφανίζεται αποφασισμένη να ανακοινώσει νέα μέτρα σε λίγη ώρα, παρότι η χώρα βρίσκεται ήδη σε lockdown. Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται νέα μεγάλη άνοδος στα κρούσματα σήμερα, καθώς και μεγάλους αριθμούς θυμάτων και διασωληνωμένων ασθενών λόγω της Covid-19.

Ο Δήμαρχος στα ινδιάνικα

 

Εδώ αρχηγέ

Πούντη, πούντη η Μελίτα;

Μελίτα ποιος σε εκπαραθύρωσε σαν τον ΤΑΜΠ από το Δημρχείο;

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ

ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.

 ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ.

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ!

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟΝ ,ΟΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΗ !!!

 Γράφει ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης

καθηγητής Ποινικού Δικαίου

Δεν σπούδασα νομικά, δεν αφιερώθηκα στο Ποινικό Δίκαιο με όλη μου την δύναμη για να με εξευτελίζει ο κύριος Μητσοτάκης φυλακίζοντάς με και υποχρεώνοντάς με να κυκλοφορώ στέλνοντας SMS.
Έχουμε ελληνική και παγκόσμια δικτατορία για τους εξής λόγους:

Ο καιρός σήμερα...Στην Κρήτη και τοπικά στα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν σήμερα βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα ισχυρές, με εξασθένηση μέχρι το μεσημέρι, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις με...

5.5 ρίχτερ στα Σκόπια

Το Γερμανικό Κέντρο Ερευνών για τις Γεωλογικές Επιστήμες (GFZ) ανέφερε σεισμό με μέγεθος 5,5 στην Β. Μακεδονία κοντά στο Βρουτόκ.

Γιατί αυτή τη φορά ο κόσμος αγνοεί το lockdown...O κόσμος έχει αγνοήσει το «απαγορευτικό»! Ο κόσμος δεν είναι σαν την πρώτη φορά! Τότε ήταν τρομαγμένος, φοβισμένος, τρομοκρατημένος, απογοητευμένος, πικραμένος και πολλά άλλα που... λήγουν σε «ένος»…

(3)