Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Πούντη, πούντη η Μελίτα;

Μελίτα ποιος σε εκπαραθύρωσε σαν τον ΤΑΜΠ από το Δημρχείο;


Με την ευκαιρία  καλό είναι να ανακοινώσει  και η ίδια στον κόσμο για ποιον λόγο την "εξαφάνισαν" από το Δημαρχείο  με χειρότερο τρόπο απ  ότι τον ΤΡΑΜΠ μετά από απαίτηση κορυφαίου αιρετού συνεργάτη του Δημάρχου;    εσύ τουλάχιστον , είναι αλήθεια , αποδέχτηκες αδιαμαρτύρητα το αποτέλεσμα........

Καιρός να το αποδεχτεί και ο φίλος σου και να καταλάβει ότι έχει εκλεγεί  δήμαρχος

 

7 σχόλια:

  1. Τελικά ο κάθε άνθρωπος στην Αλμωπία θέλει να παίξει έναν ρόλο. Σεβαστό αν είμαστε σε περιβάλον θεάτρου. όταν όμως ο ρόλος που θέλεις να παίξεις η σε βάζουν να παίξεις είναι ΜΟΝΟ ειδικού κακού σκοπού, μόνο για διχασμό της κοινωνίας εις βάρος των πολιτών της , καλά είναι να είσαι ΜΟΥΓΚΑ. μερικοί άνθρωποι είναι πραγματικά χρήσιμοι όταν δεν μιλούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά τι θέλουμε ρε Πέτρο;τους ανίκανους,όπως γράφεις,τους κατηγορείς.Τους υπεραξιους,πάλι δεν τους θέλεις.Τελικα τι θελεις,ποιους θέλεις και πώς τους θέλεις.Μη αδικείς τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποτέ δεν υπέδειξα ποιος είναι ικανός και ποιος όχι . Η λειτουργία των ανθρώπων δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό. Την Μελίτα την φάγανε οι δικοί της και όχι άλλοι. Από την πρώτη στιγμή δεν την θελανε στα πόδια τους γιαυτό και την είχαν με την παγκοσμίου πατέντας σχέση συν-εργασίας. Για να είναι με δεμένα χέρια και ανά πάσα στιγμή υπ ατμόν , όπως αποδείχτηκε. Ψάξε αλλού για δράκους. 'Οσο για τους άξιους συμφωνώ.
    . Είναι χρήσιμοι και απαραίτητοι, άσχετα αν μας αρέσουν ή όχι προσωπικά.

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς την αγαπητή Μελίτα:
    Μην τα βάζετε με ηλίθιους. Είναι σίγουρο ότι θα σας νικήσουν λόγω εμπειρίας... Τάδε έφη κάποιος άλλος και είχε δίκιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ 8:03 έχεις απόλυτο δίκιο. Στην περίπτωση όμως που ο σώφρον γίνεται η ενεργή ως ηλίθιος πως αντιμετωπίζετε ;

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ 2:50 στους ηλίθιους απλά γυρνάμε την πλάτη, είτε είναι είτε το παίζουν... η σιωπή μας προς απάντησή τους ευαγγελιστί!

      Διαγραφή
  5. Διαβάζω στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ ότι η συγκεκριμένη, πρώην "άμισθη" σύμβουλος, πήρε 1100,00 ευρώ συν ΦΠΑ για την επίβλεψη του υδροηλεκτρικού των Λουτρών. Άξιος ο μισθός της. Έχει και μούτρα και μιλά. Κακήν κακώς έφυγε από το Δημαρχείο. Γιατί δεν έμεινε στη θέση που τόσο επίμονα επέβαλε; Θα διερευνήσει ποτέ κανείς με τι ασχολήθηκε όσο ήταν εκεί και αν ήταν σύνομη ή όχι η ανοχή των υπηρεσιών του Δήμου μας στην παρουσία της; Με ποιον τρόπο την πλήρωνε ο Δήμαρχος για τις υπηρεσίες της ως "άμισθη", το διαβάσαμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)