Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σε δίλημμα ακόμα για την αυριανή λειτουργία των σχολείων στον Δήμο Αλμωπίας



Από τις καιρικές συνθήκες θα εξαρτηθεί η λειτουργία των σχολείων στον Δήμο Αλμωπίας αύριο Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου. . Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη  αν  χιονίσει και πάλι τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν . Αν δεν υπάρξει επίσημη ανακοίνωση μέχρι τα μεσάνυχτα τότε η  όποια απόφαση θα ανακοινωθεί από το διαδίκτυο και το  ραδιόφωνο  έγκαιρα  το πρωί

΄Ερευνα του Συμπαραστάτη του Δημότη για καταγγελίες



 
Μάλλον δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Αλμωπίας για απαντήσεις που πήρε από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ,δια μέσου του Αντιδημάρχου Τάσου Τσαβδάρη  για  ερωτήσεις που έκανε ο πρώην Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης  σχετικά  με  έργα που  έγιναν και που κατά την άποψή του δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες .

Αδυνατεί η ΔΕΥΑ Αλμωπίας να κατασκευάσει τον Βιολογικό καθαρισμό;




Ευρεία σύσκεψη έγινε στο Δημαρχείο χθες το βράδυ η οποία κατά τη γνώμη μας κακώς αποκρύφθηκε  από τα ΜΜΕ .

Δημόσια Πρόσκληση σε εγγεγραμμένους ανέργους






  υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων   για   εκτέλεση  έργων με  αυτεπιστασία σε  Δήμους, Συνδέσμους  και Νομικά τους  Πρόσωπα  Δημοσίου Δικαίου.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ



Σε σύσκεψη που είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, με ενεργούς πολίτες και εργαζόμενους στο χώρο του Γηροκομείου αποφασίστηκε η προσφορά εθελοντικής εργασίας σε απογευματινές και βραδινές βάρδιες, στην προετοιμασία γευμάτων, επισκέψεις συμπαράστασης κ.α. από ενεργούς πολίτες με κοινωνική ευαισθησία και διάθεση προσφοράς.

ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ





Συνάντηση με Γερμανούς τεχνοκράτες για το θέμα της αξιοποίησης των απορριμμάτων είχε ο Δήμαρχος Έδεσσας, που συμμετείχε και σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Σκύδρας για το ίδιο θέμα.

ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ




Με απόφαση του Δημάρχου Έδεσσας τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων του Δήμου Έδεσσας θα παραμείνουν κλειστά στις 10 Φεβρουαρίου 2012, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

           


Επίκειται συνάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας με τον πρώην πρόεδρο της ΔΕΥΑ Αριδαίας


΄Μετά από τηλεφωνική  επικοινωνία που είχαν ο πρώην πρόεδρος της ΔΥΑ Αριδαίας και παλαιότερα Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παπακωνσταντίνου και ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης  Πασόης

Σύσκεψη φορέων αύριο στο Δημαρχείο Αλμωπίας





Για αύριο  Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα Αριδαίας, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου πρόκειται να γίνει  η προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη ,  σύσκεψη των τοπικών φορέων  η οποία αναβλήθηκε  προκειμένου να υπάρξει συνολική συμμετοχή.
 Η σύσκεψη γίνεται με αφορμή την συνεχή  υποβάθμιση της Αλμωπίας.  

(3)