Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Καιρός να πάμε παρακάτω

Γράφει η Δώρα Ιωακειμίδου

Αποτελέσματα αγώνων ΕΠΣ Πέλλας 21-3-2015
Α-1ος

Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ: Το πρόγραμμα & οι διαιτητές των αγώνων του ΣαββάτουΣήμερα Σάββατο  διεξάγεται η 20η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ με αρκετά  παιχνίδια να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για τις ομάδες που καίγονται βαθμολογικά.

Αποτελεσματική συμβολή της Δημάρχου Σκύδρας στην προώθηση ρύθμισης των οφειλών πολιτών προς τους Ο.Τ.Α.Η δραστηριοποίηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου πάνω στο ζήτημα της προώθησης νομοθετικής ρύθμισης των οφειλών των πολιτών προς τους Ο.Τ.Α. είχε θετικό αποτέλεσμα.

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ,
ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ

Λουτρά Απολλωνίας: Διώξεις στη διοίκηση για κακοδιαχείρισηΑγόραζαν βενζίνη, ενώ δεν είχαν οχήματα, χρέωναν λογαριασμούς ρεύματος που είχαν ήδη πληρωθεί και έκαναν τις περισσότερες προσλήψεις σε χρονιά που είχε μικρότερη δραστηριότητα.

Άρχισε στο εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη πρώην Δημάρχου Εξαπλατάνου και υπαλλήλου της πρώην ΤΥΔΚ Ν. Πέλλας.

ΆΡΧΙΣΕ τη Τρίτη στο εφετείο Θεσσαλονίκης η δίκη του τελευταίου Καποδιστριακού Δημάρχου Εξαπλατάνου και υπαλλήλου της πρώην ΤΥΔΚ Ν. Πέλλας . Ο πρώτος κατηγορείται για παράβαση  καθήκοντος  και ο δεύτερος για έκδοση ψευδούς βεβαίωσης  εκτέλεσης έργων που δεν έγιναν

7-21