Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Ετοιμάζονται ξανά για κινητοποιήσεις στα Σεβαστειανά



              
 
 Συνεδρίασε πρόσφατα η Συντονιστική Επιτροπή Σεβαστειανών για να εκτιμήσει την πορεία του αιτήματος  των κατοίκων του χωριού μας για την διεκδίκηση της γης  (πρωην ΚΕΓΕ) που ανήκει στο αγρόκτημα Σεβαστειανών.

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ πρώην Δήμαρχος και Αντιπεριφερειάρχης στη Μαγνησία



Τραγικό τέλος έδωσε στη ζωή του, πιθανόν βραδινές ώρες χθες, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, Δήμαρχος Αρτέμιδας και Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Αλεξόπουλος, ενώ βρισκόταν μόνος στο σπίτι του στα Λεχώνια.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ



Συγχαίρω την συντοπίτισσά μας Πρωταθλήτρια

Αποκατάσταση ύδρευσης στην Άψαλο




Μετά από πολύ μεγάλες προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΥΑ Αλμωπίας, αποκαταστάθηκε η

Εκδήλωση από την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση






    Η  Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, στο πλαίσιο της κοινωνικής λογοδοσίας που εφαρμόζει,  σας προσκαλεί στην εκδήλωση    που θα πραγματοποιηθεί

Συνάντηση Τσώτσου-Παυλόπουλου.





Επίσημη επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλο, πραγματοποίησε την Δευτέρα 16 Ιουνίου 2015 ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας και Αντιπρόεδρος της ΚΕΕΕ κ. Ιορδάνης Τσώτσος στα πλαίσια της συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με την Διοικητική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Ερώτηση στη βουλή για την κατεδάφιση της οικίας Λουντέμη



Παρ’ όλο που από το 1985 το σπίτι είχε χαρακτηριστεί ως διατηρητέο με Προεδρικό Διάταγμα από το τότε Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, η αποκατάσταση του δεν

Με πρωτοβουλία του Γιάννη Σηφάκη έγινε σύσκεψη για την ανάγκη εκπόνησης μελετών και τον συντονισμό όλων για τη ανάπτυξη της Αλμωπίας.




Πραγματοποιήθηκε  στο Διοικητήριο Πέλλας συνάντηση του βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη με τον Αντιπεριφερειάρχη Κο Θεοδωρίδη Θόδωρο και τον Δήμαρχο Αλμωπίας Κο Δημήτρη Μπίνο με στόχο  τον συντονισμό όλων για την εκπόνηση μελετών  έτσι ώστε η εκκίνηση των αναπτυξιακών προγραμμάτων  να βρεί έτοιμη την Αλμωπία.

ΟΙ ΄΄ΠΑΓΚΟΙΝΙΤΕΣ΄΄ ΣΕ ΔΡΑΣΗ






Το Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015,  βρεθήκαμε στο φιλόξενο εργοστάσιο της κας Σουζάνας Μητσοπούλου προκειμένου να εμπνεύσουμε και να εμπνευστούμε. Να εμπνευστούμε από το ελληνορθόδοξο πνεύμα της αλληλεγγύης, από τα μοναστηριακά κοινόβια, από τις πρώτες χριστιανικές αγάπες, από την ρωμαίικη "Παγκοινιά" !!!

Καλοκαιρινό camp για αγόρια από Ο Φ.Ο.Αριδαίας





Ο Φ.Ο.Αριδαίας διοργανώνει καλοκαιρινό camp για αγόρια και κορίτσια από 9 εώς 16 ετών, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αριδαίας από την Δευτέρα 22 Ιουνίου μέχρι το Σάββατο 26 Ιουνίου.

(3)