Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Είναι ,ή δεν είναι κατάλληλο το νερό της Αλμωπίας;Αντι να διευκρινίσει και να διαβεβαιώσει τον κόσμο της  Αλμωπίας για το νερό που πίνει

Συλληπυτήριο μήνυμα του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου «Μενέλαος Λουντέμης»

Ανακοίνωση

Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας δίνονται οδηγίες για την προστασία από την ΛΕΠΤΟΣΠΕΙΡΩΣΗ:


        

  


Οι άνθρωποι που κινδυνεύουν ιδιαίτερα είναι εκείνοι που εργάζονται στην ύπαιθρο, στην αποκομιδή σκουπιδιών, σε σφαγεία, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικές ασχολίες. Επίσης, κατασκηνωτές, παιδιά με δραστηριότητες στην ύπαιθρο ή ερχόμενα σε επαφή με αδέσποτα ζώα και οι διαμένοντες κοντά σε περιοχές με στάσιμα ύδατα.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΩΝ/ΝΟ ΣΤΑΛΙΔΗ
Ο Φ.Σ. Έδεσσας «Μέγας Αλέξανδρος» και η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας διοργανώνουν τιμητική εκδήλωση για τον φιλόλογο συγγραφέα Κωνσταντίνο Σταλίδη.
Από το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών γυναικών ηλικίας 23 και 20 ετών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο Ιούνιο και Ιούλιο, διέρρηξαν 3 οικίες στα Γιαννιτσά παραβιάζοντας τις πόρτες τους και αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Η «ψαλίδα», οι συσπειρώσεις και ποιοι μένουν εκτός...


«Κεφάλι» 9,6% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρεί η ΝΔ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Interview για...

Καφές και φούμαρα...


Μετά τις αποκαλύψεις της FAZ για τις μυστικές συναντήσεις της εκπροσώπου της ΝΔ Μαρίας Σπυράκη με τον Πρωθυπουργό της ΠΔΓΜ Ζόραν Ζάεφ με αντικείμενο τη συμφωνία για το...

Ο καιρός σήμερα...


Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια σήμερα αναμένονται σήμερα, Πέμπτη, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με..

(3)