Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Είναι ,ή δεν είναι κατάλληλο το νερό της Αλμωπίας;



Αντι να διευκρινίσει και να διαβεβαιώσει τον κόσμο της  Αλμωπίας για το νερό που πίνει
, τελικά μάλλον ξοδεύει τζάμπα τα λεφτά του κοσμάκη ή τον κρεμάει στέλνοντας τυχόν οφειλές στην εφορία.
Ενώ ανακοινώνει τα περί ποιότητας του νερού , στα διαπιστευτήρια που έδωσε στη δημοσιότητα , τελικά όσα υποστηρίζει για τις αναλύσεις είναι ένα κουρελόχαρτο , αφού  ¨Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επίσημο έγγραφο « Ποιος κοροϊδεύει ποιον  ;Τι λέει το Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και το Δημοτικό Συμβούλιο για όλα αυτά

4 σχόλια:

  1. Εδώ έχει κεντρικό δίκτυο από αμυαντοσωληνες και καλό να είναι το νερό αφού είναι μέσα σε αυτούς τους σωλήνες εχέχ καρκίνο. Άρα αλλά λόγια να αγαπιόμαστε είναι τα κουρελοχαρτα του Γεωργίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος λέει ότι πίνεται αυτό το νερό που μυρίζει χλώριο από 5 μέτρα; Δηλητήριο είναι και χωρίς ανάλυση. Και γιατί κρατούν κρυφά τα αποτελέσματα; Όποιος θέλει μπορεί να πάρει δείγμα απ' τη βρύση του και να το στείλει για ανάλυση.
    Τους κοπανάς μετά και μια μήνυση κατά της δημόσιας υγείας και σε πληρώνουν κιόλας... αμ' τους χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να στείλει ο ατάλαντος κάποιον να μειώσει το χλώριο στην ιδα πού έχει αγανακτήσει ο κόσμος να αγοράζει εμφιαλωμένα νερά για χάρη τού προέδρου πού κρίνει ότι το χλώριο είναι αβλαβές και υγιεινό.....Ρυθμιστετα επιτέλους σωστά καί ακούστε τα παράπονα τού κόσμου άσχετοι σε πολλά χωριά το νερό δεν πίνεται.Να μας αναρτήσουν καί τό πρόγραμμα καθαρισμού όλων τών υδραγωγείων όλα αυτά τα χρόνια.Αυτοι νομίζουν ότι ο κόσμος είναι τυφλός ή χαζός.Αρε γλέντια πού θα γίνουν την Κυριακή τών εκλογών 7 θα κλείσουν οι κάλπες 6:45 θα κλείσει το εκλογικό γραφείο τού Μπίνου.Χριστακη μη ξεχάσετε τα κλειδιά στην πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)