Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας για τους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ»



Ο ΣΥΡΙΖΑ Έδεσσας – Βεγορίτιδας συμπαραστέκεται στους εργαζόμενους του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ», που αντιμετωπίζουν την αυθαιρεσία και την αναλγησία της εργοδοσίας με επίσχεση εργασίας.


Οι περίπου 30 εργαζόμενοι των καταστημάτων του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ» στην Έδεσσα παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 5 μήνες. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν τα αυτονόητα: Να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους 5 μηνών, που τους χρωστά η επιχείρηση. Να πληρωθούν τις αποζημιώσεις που δικαιούνται, να πάρουν επίδομα ανεργίας και να εξασφαλιστεί η ασφαλιστική τους κάλυψη.

Εκτός από τους μισθούς πείνας, τις απλήρωτες υπερωρίες και την απλήρωτη εργασία, οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν το φάντασμα της ανεργίας. Θα περίμενε κανείς τα θεσμικά όργανα της πολιτείας να παρέμβουν ώστε να εξασφαλιστούν τα στοιχειώδη. Οι εργαζόμενοι απροστάτευτοι, βιώνουν έναν εργασιακό μεσαίωνα.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των εργαζομένων του Σούπερ Μάρκετ «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ», ενώνουμε τη φωνή μας μαζί τους και απαιτούμε να πληρωθούν τα δεδουλευμένα τους. Να διασφαλιστούν τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα. Η εργοδοτική αυθαιρεσία δεν θα περάσει!


ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)