Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Σε απολογία ο Ηρακλής Άσπρου για το «αλμυρό» εισιτήριο με τον Εδεσσαϊκό




Σε απολογία καλείται ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής την Δευτέρα 6-4-2015 και ώρα 20.00, στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ για τους παρακάτω λόγους:

α) Επειδή στον αγώνα της 1-4-2015 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ, όρισε τιμή εισιτηρίου 10 Ε, αντί του ποσού των 5 Ε , όπως προβλέπει η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15
β) Επειδή δεν επέτρεψε την είσοδο, στον παραπάνω αγώνα, του τηλεοπτικού συνεργείου PELLA TV, το οποίο κατέχει άδεια τηλεοπτικής κάλυψης των αγώνων δικαιοδοσίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014/15.
Καλείται σε απολογία ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής την Δευτέρα 6-4-2015 και ώρα 20.00, στα γραφεία της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ ο ποδοσφαιριστής του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ, ΠΑΛΑΝΗΣ Χ. Α.Δ. Ε.Π.Ο. 341089, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα τις 1-4-2015, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΠΡΟΥ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ.
ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ


-Κατακυρώνεται ο αγώνας πρωταθλήματος της Β ερασιτεχνικής κατηγορίας, της 28-3-2015, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ, με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας του σωματείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ, επίσης μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΑΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΙΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2015/16, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.

ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 29-3-2015
ΚΟΛΥΜΑΝΗΣ   Δ.                    ΑΡΗΣ ΝΗΣΙΟΥ 2.    
ΔΕΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ Κ.                           ΔΩΡΟΘΕΑΣ  1.         ΑΓΩΝ
ΚΙΣΤΟΓΛΟΥ      Λ.                    ΑΡΗΣ Π. ΗΛΙΑ          4.        
ΜΠΙΜΠΑΣ          Σ.                     ΕΘΝΙΚΟΣ      ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ       1.        
ΓΙΑΝΙΩΤΗΣ        Η.                    «          «          1.        
ΣΤΑΜΑΤΙΔΗΣ   Ι.                      «          «          1.        
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ      Γ.                       «         «          3.        
ΠΟΙΝΕΣ ΑΠΟ 30-3-2015
ΜΠΟΥΡΝΑΖΗΣ            Ε.        ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ            1.
ΓΑΤΣΟΣ Γ. ΑΡΣΕΝΙΟΥ           1.        
ΘΑΝΟΣ              ΑΜΠΕΛΕΙΩΝ            1.        
ΠΙΤΤΑΣ   Δ.        ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ           4.        
ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ ΞΙΦΙΑΝΗΣ          1.        
ΔΑΓΓΑΣ Α. ΑΣΤΡΑΠΗ            ΖΕΡΒΗΣ        1.        

3 σχόλια:

  1. και βέβαια είναι παράνομα όλα τα εισιτήρια των αγώνων των ερασιτεχνικών κατηγοριών, επειδή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ, αλλά εντελώς πονηρά και κουτοπόνηρα με την ανοχή των αρμοδίων οργάνων, αναγράφουν τις λέξεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, οπότε τι να λέμε, οι λέξεις τα λένε όλα: οικονομική ενίσχυση μελών και φίλων (ακόμα και εχθρών), οπότε η προκήρυξη πάει περίπατο, αφού αναφέρεται σε ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΓΩΝΑ και όχι σε ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ, εξάλλου όπως πληροφορήθηκα στο έντυπο (προφορικά) συμπεριλαμβάνονταν και κλήρωση αρνιού, οπότε πάπαλα. Αφού η επσ για χρόνια ανέχονταν τα παράνομα ¨εισιτήρια¨, έρχεται τώρα να τιμωρήσει τον ηρακλή, αλλά σύμφωνα με τα ισχύοντα υπεύθυνη για την έκδοση και την διάθεση των εισιτηρίων είναι η επσ, η οποία έχει και δικαιώματα επί των εισπράξεων, που πάνε περίπατο, όπως και τα δικαιώματα του κράτους και φθάνουμε στο συμπέρασμα ο παράνομος, του παράνομου, τον παράνομο, ώ παράνομε και είμαι περίεργος τι ποινή θα επιβάλουν οι της επσ για τις παρανομίες τις δικές τους αλλά και των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο.Εστω και συμβολικό.Και έτσι πρέπει.Πηγα απ τα Γιαννιτσα με το αμαξι συν 10? ε οχι ρε σεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. file συμφωνώ ότι το ποσό των 10Ε είναι τεράστιο και πρέπει να μπεί μιά τάξη, όμως η επο και η επσ το έχουν ξεφτυλίσει. Συμμετοχή σε πρωτάθλημα κ κύπελλο 500Ε, για μιά μεταγραφή 30Ε, το έντυπο μεταγραφής 3Ε, απαιτήσεις διαιτητών τεράστιες, απαιτήσεις παικτών δισθεώρητες και μετά θέλουμε να έχουμε ποδόσφαιρο. αντε γειά

      Διαγραφή

(3)