Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Να επιστρέψουν το μαύρο χρήμα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου



 

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΕΜΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ


Να επιστρέψουν το μαύρο χρήμα ζητά ο Παράσχος Τσάνταλης από πρώην Δημάρχους και επίορκους υπαλλήλους του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,με άρθρο του που δημοσιεύεται τη Πέμπτη 18 Ιουλίου στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν.ΠΕΛΛΑΣ. Αντί να ζητήσουν συγνώμη από τους πολίτες ,εξακολουθούν να να κλαίγονται και να προκαλούν με ανώνυμες καταγγελίες, αναφέρει μεταξύ άλλων . Το δημοσίευμα συνοδεύεται από αποσπάσματα τετραδίου όπου καταγράφονταν  η διαδρομή του μαύρου χρήματος.



3 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΣΧΟ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Η ΟΜΕΡΤΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. Ο ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΣΟΥ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΤΡΑΔΙΟ , ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΕΞΗΓΗΣΗ , ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ , ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ , Η ΜΟΝΟ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ , ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΟΤΙ ΚΑΚΩΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝΕ Η ΚΑΛΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.ΑΣ ΤΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΦΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΟΤΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙς ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)